Consti Yhtiöt Oy ostaa Raitayhtiöt sekä Espoon LVI-Sisustus Oy:n

Korjausrakentamiseen erikoistuneet Raitayhtiöt, Consti Talotekniikka, Mansen Putki ja Espoon LVI-Sisustus yhdistävät voimansa. Näin syntyvä Consti Yhtiöt on yksi Suomen johtavista korjausrakentamisen kokonaispalveluyrityksistä 67 miljoonan euron liikevaihdolla.

Consti Yhtiöt omistaa suomalainen pääomasijoittaja Intera, yhdistyvien yhtiöiden johto ja Erkki Norvio.
Korjausrakentamisen markkinoiden odotetaan kasvavan Suomessa vakaasti.
Korjausrakentamisen kasvuodotukset perustuvat muun muassa kotimaisen rakennuskannan ikään sekä uusiin ympäristö- ja energiatehokkuusvaatimuksiin. Myös julkinen sektori on sitoutunut tukemaan korjausrakentamista.
�?�Constilla on hyvät tulevaisuudennäkymät eikä ala ole yhtä herkkä talouden suhdanteille kuin uudisrakentaminen�?�, sanoo Constin hallituksen puheenjohtaja Erkki Norvio.
Consti Talotekniikka (aikaisemmin Koja Tekniikka), Mansen Putki ja Espoon LVI-Sisustus ovat erikoistuneet talotekniikkaan ja Raitayhtiöt julkisivusaneerauksiin. Constin asiakkaita ovat ammattimaiset kiinteistönomistajat, yksityiset asunto-osakeyhtiöt ja rakennusliikkeet. Noin 300 henkilöä työllistävän Constin toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Tampereella. Yritykset jatkavat toimintaansa erillisinä yhtiöinä nykyisissä toimitiloissaan. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2008 oli noin 67 miljoonaa euroa.
Raitayhtiöiden ja Espoon LVI-Sisustuksen omistajat jatkavat Consti Yhtiöiden osakkaina ja johdossa. Panostaminen kasvuun tarjoaa henkilöstölle mielenkiintoisia mahdollisuuksia ja luo uusia työpaikkoja.

Lue lisää

Katso kaikki