Consti osti Oulun Talosaneeraus Oy:n

Linjasaneerauksiin keskittyneen Oulun Talosaneeraus Oy:n osto on Constin historian 20. yritys- tai liiketoimintakauppa.

Consti Yhtiöt Oyj on 31.1.2017 toteutuneella yrityskaupalla ostanut vuodesta 2006 toimineen, linjasaneerauksiin keskittyneen Oulun Talosaneeraus Oy:n. Kyseessä on Constin historian 20. yritys- tai liiketoimintakauppa, ja se vahvistaa Constin talotekniikkayksikköä.

Oulun Talosaneeraus Oy on Oulun seudulla toimiva ja kymmenen toimintavuoden aikana vankan jalansijan saanut yritys. Sen liikevaihto vuonna 2016 oli noin 8 miljoonaa euroa. Yrityksessä työskentelee lähes 30 alan ammattilaista.

”Consti haluaa vahvistaa asemaansa Oulun seudulla. Tämän kaupan myötä olemme entistä varteenotettavampi korjauspalvelujen tarjoaja alueella”, kertoo Consti Yhtiöt Oyj:n toimitusjohtaja Marko Holopainen.

”Kartoitamme jatkuvasti potentiaalisia yrityksiä, joiden avulla toteutamme strategiamme mukaista kasvua. Nyt tehty kauppa on järjestyksessään kahdeskymmenes Constin perustamisen eli vuoden 2008 jälkeen.”

Koko Oulun Talosaneerauksen henkilöstö siirtyy kaupan myötä Constin palvelukseen. Myös nykyiset asiakkaat siirtyvät Constin asiakkaiksi, ja kaikki olemassa olevat sopimukset jatkuvat ennallaan.

Oulun Talosaneerausta ovat luotsanneet toimitusjohtaja Pasi Koskela ja liiketoimintajohtaja Heikki Laakkonen.

”Meillä on takana useita hyviä vuosia, ja myös viime vuonna liikevaihtomme kehittyi positiivisesti. Haluamme kuitenkin edelleen kasvaa ja kehittyä tekemisessämme, ja nyt siihen tuli hyvä ja luonteva mahdollisuus Constin kanssa”, Koskela sanoo.

Lue lisää

Katso kaikki