Cervi vahvistaa toimintaansa Pirkanmaalla ja Kanta-Hämeessä

Ilmanvaihtoon, jäähdytykseen ja lämmitykseen erikoistunut Cervi ostaa Pirkanmaalla ja Kanta-Hämeessä toimivan Kylmäset oy:n koko osakekannan.

Kuva: Cervi oy

Yrityskauppa on osa Cervi Groupin strategian mukaista kasvua ja laajentaa olosuhdetekniikan tarjontaa kaupan kylmän ja kriittisen kylmän osalta merkittävästi, kerrotaan Cervi oy:n tiedotteessa.

– Kaupan kylmä ja teollisuuden tarpeita palveleva kylmäosaaminen ovat perinteikkään Kylmäsetin vahvuuksia ja merkittävä lisä Cervin kylmäosaamisen tarjontaan. Kylmäpalvelujen liiketoiminta on ollut meillä Pirkanmaalla ja Kanta-Hämeessä vielä pientä, ja tämä vahvistaa merkittävästi palvelujamme niiden osalta, sanoo Petri Valve Cervin toimitusjohtaja tiedotteessa.

Kylmäsetillä on toimintaa neljällä eri paikkakunnalla: Valkeakoskella, Tampereella, Hämeenlinnassa ja Riihimäellä, ja sen myötä vahvaa paikallista osaamista ja hyvät pitkäaikaiset suhteet asiakkaisiin ja tavarantoimittajiin. Yrittäjäsisarukset Niilo Mäkinen ja Ilona Mäkinen ovat kylmäalan yrittäjiä jo kolmannessa polvessa ja kartuttaneet alan erityisasiantuntijuutta käytännössä koko ikänsä.

– Meille tarinamme jatkuvuus on tärkeää, ja haluamme kehittää ja viedä yritystämme eteenpäin. Cervillä
on tekemisen meininki ja laadukasta toimintaa, joka mahdollistaa meille kehitysmahdollisuuksia. Jaamme Cervin kanssa samat arvot, ja toimintamallimme on Cervin lailla ketterää, kertoo Niilo Mäkinen, Kylmäsetin toimitusjohtaja tiedotteessa.

– Nyt on hyvä ja motivoitunut fiilis lähteä tulevaisuuteen. Tämän järjestelyn kautta voimme kehittyä yhdessä ja huolehtia henkilöstöstä ja palvella asiakkaita yhtä laadukkaasti kuin ennenkin, Niilo Mäkinen jatkaa tiedotteessa.

– On hienoa saada Cervi Groupiin nuorta yrittäjyyttä ja uusia ajatuksia. Olemme tästä todella innoissamme. Yrittäjillä on kolmen sukupolven kokemus ja raikasta näkemystä alaan. Rakennamme johtavaa olosuhdetekniikan toimijaa. Näin voimme palvella asiakkaitamme laajasti energiatehokkaan jäähdytyksen, lämmityksen sekä ilmanvaihdon ratkaisuissa, Valve kertoo tiedotteessa.

Yrityskaupassa Kylmäset oy liittyy osaksi Cervi-konsernia ja jatkaa toimintaansa nykyisellä nimellään, asiakassuhteiden säilyessä ennallaan. Niilo Mäkinen jatkaa Kylmäset oy:n toimitusjohtajana ja Ilona Mäkinen toimistopäällikkönä, samoin pitkäaikainen ja ammattitaitoinen henkilökunta jatkaa nykyisen työnantajansa palveluksessa.

Lue lisää

Katso kaikki