Cervi vahvistaa liiketoimintaansa Varsinais-Suomessa

Cervi ostaa Topi Riivari oy:n koko osakekannan. Yrityskauppa on osa Cervin strategian mukaista kasvua ja toiminnan laajentamista.

Cervi oy:n toimitusjohtaja Petri Valve. Kuva: Cervi oy.


Solmittu yrityskauppa pitkään alalla toimineen Riivarin kanssa tuo vahvaa paikallista asiantuntijuutta etenkin energiahankkeiden osalta, Cervin tiedotteessa kerrotaan.

– Varsinais-Suomi on vetovoimainen alue, jossa kiinteistöjen arvosta ja kunnosta huolehditaan pieteetillä. Haluamme olla mukana kehittämässä ja tuomassa uusimpia menetelmiä sekä digitaalisuutta ilmanvaihtoalaan. Topi Riivari oy on kokenut ja arvostettu kokonaistoimittaja lämmöntalteenotto- ja energiaratkaisuissa sekä ilmanvaihdon erikoisasiantuntija, Cervin toimitusjohtaja Petri Valve sanoo tiedotteessa.

–Topi Riivari oy:n tekeminen on ollut laadukasta ja kasvu vahvaa. Yrityskauppa tuo meille suuret mahdollisuudet laajentua Varsinais-Suomen ulkopuolelle ja palvella asiakkaitamme entistä paremmin, sanoo kehitysjohtaja Tomi Riivari tiedotteessa.

– Yrityskaupan myötä saamme vielä vankemman pohjan tarjota asiakkaillemme laadukkaita palveluja sekä kehittää toimintaamme. Lisäksi tämä antaa lisäresursseja henkilöstön hyvinvoinnin ja ammatillisen taidon kehittämiseen, sanoo yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Topi Riivari tiedotteessa.

Yrityskaupassa Topi Riivari liittyy osaksi Cervi-konsernia ja jatkaa toimintaansa ennallaan Topi Riivari oy:nä. Topi Riivarin työntekijät jatkavat nykyisen työnantajansa palveluksessa kuten ennenkin.

Lue lisää

Katso kaikki