Cervi osti forssalaisen Ivason – ”Rakennamme nyt aidosti paikallista, mutta valtakunnallista toimintaa”

Yrityskaupan myötä Ivaso liittyy osaksi Cervi-konsernia.

Cervi laajentaa toimintaansa kotimaassa ostamalla forssalaisen Ivaso Oy:n. Yrityskaupan myötä Cervi vahvistaa alueellista läsnäoloaan ja ottaa askeleen kasvusuunnitelmissaan, kertoo Cervi tiedotteessaan.

Nyt solmittu yrityskauppa on osa Cervin suunnitelmaa kasvaa merkittävästi tänä vuonna ja laajentaa toimintaansa ensivaiheessa etenkin kotimaassa.

– Rakennamme nyt aidosti paikallista, mutta valtakunnallista toimintaa. Ivason yrityskauppa on meille strategisesti tärkeä, sillä pääsemme sen avulla laajentamaan toimintaamme meille uudelle alueelle, Cervin toimitusjohtaja Petri Valve kertoo tiedotteessa.

– Meillä on hyvä markkina-asema Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Forssa näiden alueiden keskellä nähdään luontevana jatkeena. Kauppa vahvistaakin toimintaamme Etelä- ja Länsi-Suomen alueella, Valve jatkaa tiedotteessa.

Yrityskaupan myötä Ivaso liittyy osaksi Cervi-konsernia. Yritys jatkaa toimintaansa nykyisen nimensä alla ja Ivason työntekijät jatkavat nykyisen työnantajansa palveluksessa kuten ennenkin.

– Ivaso on maineikas, alan pitkän linjan toimija. Kaupan myötä saamme laajennettua merkittävästi vahvuuttamme energiahankkeissa ja korjausrakentamisessa, joille tänä päivänä on paljon kysyntää, Valve sanoo tiedotteessa.

Digi-edelläkävijyyttä päästään kaupan myötä skaalaamaan Cervi on kehittänyt viime vuosina paljon teknologista osaamistaan ja ostanut muun muassa IoT-teknologiaan erikoistuneen ControlThingsin. Nyt Cervin rakentamasta digiosaamisesta päästään nauttimaan myös Ivasolla.

– Saamme Cerviltä paitsi hieman leveämmät hartiat, myös digiosaamista ja valmiit työkalut sen hyödyntämiseen, Ivason toimitusjohtaja Juha Soininen sanoo tiedotteessa.

– Olemme tehneet valtavia satsauksia edelläkävijänä ja ottaneet Cervillä alaan nähden suuren digiloikan. Nyt pääsemme skaalaamaan toimintaamme sen osalta ja voimme tarjota myös Ivasolle digitaalisuuden hyödyt, Valve kertoo tiedotteessa.

Lue lisää

Katso kaikki