Caverion ostaa LukkoPron ja Carrierin Suomen kaupankylmäliiketoiminnan

Kuva: Caverion Oyj

Caverion on ilmoittanut kahdesta yritysostosta tällä viikolla. Yhtiö ostaa lukitus- ja turvatekniikan ratkaisuihin erikoistuneen LukkoPro Oy:n sekä Carrierin kaupankylmän projekti- ja siihen liittyvän palveluliiketoiminnan Suomessa, kerrotaan Caverion Oyj:n tiedotteissa.

LukkoPro Oy:n osto laajentaa Caverionin älykkäiden turvajärjestelmien liiketoimintaa. LukkoPron kehittämä automatisoitu EasyKey-avainhallintapalvelu täydentää Caverionin digitaalisten palvelujen tarjoomaa.

LukkoPro on perustettu vuonna 1976, ja yritys toimii kuudella paikkakunnalla: Oulussa, Raahessa, Ylivieskassa, Kokkolassa, Viitasaarella ja Jyväskylässä. Vuonna 2021 yrityksen liikevaihto oli noin 5,6 miljoonaa euroa, ja sillä on 35 työntekijää.

− LukkoPron vankka osaaminen täydentää mainiolla tavalla palveluitamme. Henkilö- ja omaisuusturvan varmistaminen kuuluu olennaisesti turvalliseen rakennettuun ympäristöön, sanoo Caverion Suomen divisioonajohtaja Ville Tamminen tiedotteessa.

Carrierin kanssa tehdyn liiketoimintakaupan myötä Carrierin markkinoiden johtava kylmäkalusteportfolio tulee osaksi Caverionin kaupankylmän tarjoomaa. Kaupan yhteydessä Caverionin palvelukseen siirtyy 1.12.2022 alkaen Lahdessa ja Vantaalla 17 henkilöä niin sanottuina vanhoina työntekijöinä.

Caverion toimii jatkossa myös koko Carrierin kylmäkalusteportfolion toimittajana Suomessa.

− Kylmäliiketoiminnan laajentaminen on kasvustrategiamme mukaista, ja täydennämme nyt entisestäänkin vahvaa CO2-jäähdytys- ja kaupankylmän osaamistamme, sanoo Tamminen.

Lue lisää

Katso kaikki