Bravidalle uusi henkilöstöjohtaja

Hanna Myllymäki aloittaa Bravida Finlandin HR-johtajana ja johtoryhmän jäsenenä.

Kuva: Bravida Finland

Hanna Myllymäki on pitkän linjan HR-ammattilainen, jolla on vahva kokemus HR-johtajana toimimisesta eri yhtiöissä. Myllymäki siirtyy Bravidalle ABB Drives Finlandilta, jossa hän on toiminut HR-johtajana, kerrotaan Bravida Finlandin tiedotteessa.

Aiemmissa rooleissaan Myllymäki on työskennellyt monipuolisesti henkilöstöhallinnon eri osa-alueilla, muun muassa strategisessa ja business HR:ssä sekä järjestelmä- ja prosessikehityksessä.

– Bravida toimii kiinnostavalla toimialalla, sillä etenkin kiinteistöt ja niiden toimivuus ovat lähellä jokaisen ihmisen arkea. Bravidassa minua puhuttelee ehdottomasti myös työn merkityksellisyys ja toimialan kiinteä linkittyminen vihreään siirtymään. Toimialan ja toiminnan merkityksellisyyden lisäksi koen tärkeäksi yhtiön kehityksen ja kasvun sekä kansainvälisyyden. Uskon, että niiden kautta henkilöstölle voidaan tarjota hyviä näkymiä tulevaan, Myllymäki avaa ajatuksiaan Bravidasta tiedotteessa.

– Odotan innolla, että pääsen oppimaan Bravidan liiketoiminnan lainalaisuuksista sekä kuulemaan mahdollisista tarpeista, joita Bravidalla johtamisen ja henkilöstöhallinnon suuntaan on. Koen, että on ensiarvoisen tärkeää lähteä yhdessä keskustelemaan ja pohtimaan mihin asioihin haluamme ensimmäisenä panostaa. On lisäksi hienoa päästä työskentelemään osana johtoryhmää ja saada mahdollisuus kuulla ja oppia Bravidan toiminnasta eri näkökulmista, joiden pohjalta työskentelemme kohti yhteisiä tavoitteitamme, Myllymäki sanoo tiedotteessa.

Hanna Myllymäki aloittaa Bravidalla 30.4.2024.

Lue lisää

Katso kaikki