Bravida ostaa LVI-Press Oy:n

Bravida Finland Oy:n toimitusjohtaja Marko Holopainen. Kuva: Bravida

Bravida ostaa suomalaisen LVI-Press Oy:n ja laajentaa näin toimintaansa Lounais-Suomeen. Ostettavalla yrityksellä on noin 20 työntekijää, ja sen liikevaihto oli vuonna 2021 noin 3,7 miljoonaa euroa, kertoo Bravida tiedotteessaan.

LVI-Press Oy tarjoaa LVI-urakointipalveluita Lounais-Suomen alueella. Yrityksen palvelutarjontaan kuuluvat linjasaneeraukset, uudiskohteiden LVI-toteutukset sekä LVI-korjausrakentaminen. Yrityksen toimipiste sijaitsee Raisiossa.

– Bravidalla on selkeä strategia kasvaa Suomessa. Yrityskauppa edistää Bravidan alueellista laajenemista Suomessa. Olen iloinen, että voimme jatkossa tarjota palveluitamme myös Lounais-Suomen alueella, sanoo Bravida Finland Oy:n toimitusjohtaja Marko Holopainen tiedotteessa.

– Lounais-Suomessa toimivan LVI-Press Oy:n kasvu on ollut vahvaa ja sen tekeminen on ollut laadukasta. Omistajastrategian mukaisesti on aika siirtyä seuraavaan kasvuloikkaan. Yrityskauppa tuo vahvat hartiat toiminnan kehittämiselle, joten asiakkaat saavat entistä parempaa ja monipuolisempaa palvelua, sanoo LVI-Press Oy:n toimitusjohtaja Janne Kauppinen.

Yrityskauppa astuu voimaan 1.1.2023.

Lue lisää

Katso kaikki