Brautek on nyt Condair

Kostutusasiantuntijayritys Brautek Oy on siirtynyt Condair Groupin omistukseen ja on nyt Condair Oy.

Jarmo Päivärinta, Condair Oy:n maajohtaja. Kuva Condair Oy.

Brautek on toiminut jo yli 36 vuotta Condairin kostutustuotteiden jakelijana Suomessa. Condair on maailman johtava teollisten ja julkisten tilojen kostutus- ja haihdutusjäähdytystuotteiden ja -järjestelmien valmistaja ja tämä yrityskauppa lisää konsernin edustusta Suomen markkinoilla, kerrotaan Condairin tiedotteessa.

– Minusta on hienoa, että suomalainen tiimimme pääsee osaksi alamme maailmanlaajuisesti johtavaa yritystä, sanoo Condair Oy:n, entisen Brautekin, maajohtaja Jarmo Päivärinta  tiedotteessa.

– Brautek on jo vuosien ajan toimittanut asiakkailleen Condair-teknologialla varustettuja ratkaisuja ilmankosteuden hallintaan. Condair Oy:nä yrityksemme tavoitteena on ja tulee aina olemaan tarjota korkealuokkaisia tuotteita ja palvelua sekä olla kostutusalan johtava tekijä, joka myös kehittää alaa. Nimi muuttuu, mutta muutoin toimintamme jatkuu kuten ennenkin. Osoitteemme Espoossa pysyy ennallaan, ja sama ystävällinen, osaava ja omistautunut myynti- ja hallintotiimimme on palveluksessanne, hän jatkaa tiedotteessa.

Condairin Pohjois-Euroopan myyntijohtaja Tony Fleming kommentoi yrityskauppaa tiedotteessa:

– Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi Jarmo Päivärinnan tiimeineen Condair-konserniin. On meille ylpeyden aihe saada konserniimme näinkin vakiintunut ja kokenut kumppani pohjoismaisilla markkinoilla. Suomalaiset asiakkaamme ovat jo vuosia saaneet Jarmo Päivärinnan tiimiltä kokemuksella ja hyvällä tietotaidolla toimitettuja Condair-tuotteita.

– Tämä yrityskauppa vahvistaa Condairin sitoutumisen Suomen markkinoille ja nyt meillä on mahtava tilaisuus laajentaa toimintaamme alueella. Condairin kostutus- ja haihdutusjäähdytystuotteilla ja -järjestelmillä voidaan tehostaa teollisia valmistusprosesseja maailmanlaajuisesti monilla aloilla sekä parantaa rakennusten sisäilman laatua ylläpitäen asukkaiden terveyttä. Tällä muutoksella pyrimme pääsemään lähemmäs Suomen LVI-markkinoita ja tekemään entistä tiiviimmin töitä eri tuotantoalojen kanssa ympäri maata, tiedotteessa kerrotaan.

Condair Group täyttää tänä vuonna 75 vuotta. Se perustettiin vuonna 1948 Sveitsissä. Yrityksellä on yli 800 työntekijää ympäri maailman, tuotantolaitoksia löytyy Euroopasta, Aasiasta ja Pohjois-Amerikasta, myynti- ja palvelutoimintaa on 24 maassa ja jakelukumppaneita yli 50 paikassa. Yrityksen tarjontaan kuuluu mm. kostutusjärjestelmät, kuivauslaitteet ja sumuttavat/haihduttavat järjestelmät ja meillä on kokemusta esimerkiksi teollisista ja julkisista tiloista, tiedotteessa kerrotaan.

Lue lisää

Katso kaikki