Blue Bookilta ja Rakennustietosäätiöltä rakennusalan palveluhakemisto

Rakennustietosäätiö RTS ja Fonecta Oy:n Blue Book julkaisevat yhteistyössä uuden RT Rakennusalan Palveluhakemiston. Rakennusalan Palveluhakemisto 2008 on toimialansa laajin erikoishakemisto. Se sisältää kattavaa ja tarkkaa tietoa rakennusalan yrityksistä, tuotteista ja palveluista.
RT Rakennusalan Palveluhakemisto 2008 auttaa alan yrityksiä löytämään toisensa ostajina, myyjinä, alihankkijoina ja yhteistyökumppaneina. Hakemiston tarkka ja selkeästi ryhmitelty tieto antaa sen käyttäjille monia etuja. Sen avulla voi etsiä rakennusalan yrityksiä niiden nimen sekä niiden tarjoaman palvelun perusteella. Yritys- ja palveluhakemiston lisäksi opas sisältää myös henkilöhakemiston.
– Korjausrakentamisen vilkastuessa rakennusalan palvelutarjonta on monipuolistunut ja vaatimustaso noussut. Samalla palveluntarjoajista on osin pulaa. RT Rakennusalan Palveluhakemisto on julkaistu oikeaan aikaan tarjoamaan luotettavaa ja kattavaa tietoa rakentamisen palveluyrityksistä, toteaa toimitusjohtaja Markku Salmi Rakennustieto Oy:stä.
Laajuudeltaan 506-sivuinen Rakennusalan Palveluhakemisto 2008 on saatavissa Rakennustiedon toimipisteissä Helsingissä, Tampereella, Lappeenrannassa, Kuopiossa ja Oulussa. Hakemisto jaetaan suoraan Rakennustiedon RT-, LVI-, Ratu-, KH- ja SIT-kortistotilaajille. Lisäksi hakemisto on jaossa alan messuilla. Se sopii tietolähteeksi myös rakennus- tai remonttiprojektia suunnitteleville kuluttajille.

Lue lisää

Katso kaikki