BLC Turva on vuoden 2022 turvallisuusyritys ja turvaurakoitsija

Vuoden 2022 turvallisuusyritys palkittiin 29.11.2022 Helsingissä. Kuva: BLC Turva

BLC Turva on palkittu vuoden turvallisuusyrityksenä vuosittaisessa Finnish Security Awards -juhlagaalassa 29.11.2022. Palkintoraati koostui turvallisuusalan ammattilaisista, kertoo BLC Turva tiedotteessaan.

Vuoden turvallisuusyritys -palkinto jaetaan turvallisuusalan yritykselle, joka edustaa ja edistää positiivista yritystoimintaa ja tervettä kilpailua sekä kehittää jatkuvasti toimintojaan luoden turvallisuutta ja lisäarvoa asiakkailleen.

Palkintoraadin jäsenet perustelivat valintaansa seuraavasti:

”BLC Turva on viime vuosina noussut yhdeksi Suomen johtavista kiinteistöturvallisuuden asiantuntijoista. Yritys panostaa voimakkaasti paikallisuuteen. Siitä pitävät huolen 20 toimipistettä 19 paikkakunnalla ympäri Suomen.

Yritys on vastannut turvallisuusalan ammattitaitoisen työvoiman saatavuuteen perustamalla tänä vuonna Taitotalon ja TE-keskuksen kanssa BLC Turva Akatemian. BLC Turvaa pidetään luotettavana kumppanina, jonka asiakastyytyväisyys on korkealla tasolla.”

Turvaurakoitsijat ry palkitsi BLC Turvan tilaisuudessa myös vuoden 2022 turvaurakoitsijaksi. Palkinto annetaan tunnustuksena asiantuntevasta ja esimerkillisestä toiminnasta kokonaisvaltaisten turvallisuuspalvelujen kehittämisessä.

Gaalatilaisuus järjestettiin Ostrobotnian juhlasalissa Helsingissä ja palkintoja oli vastaanottamassa BLC Turvan toimitusjohtaja Jukka Nevalainen.

− Tämä on meille hieno kunniainosoitus pitkästä ja määrätietoisesta työstä. Voitot maistuu erityisen hyvälle, kun vuoteen on mahtunut paljon muutoksia globaalista markkinatilanteesta kuin suuresta yritysfuusiostamme johtuen, sanoo Nevalainen tiedotteessa.

Lue lisää

Katso kaikki