Vesaniemi vastaa jatkossa Teknisistä Palveluista liiketoimintajohtajan roolissa.

Assemblinin Teknisten Palveluiden kippari vaihtuu

Assemblinin Teknisten Palveluiden liiketoimintajohtajaksi on nimitetty Mirka Vesaniemi. Vesaniemi on aloittanut tehtävässään 1.1.2020.

Assemblinin Tekniset Palvelut tarjoavat kiinteistöjen kaikki LVIKS-huolto- ja pienurakointipalvelut. Teknisiä Palveluja vuoteen 2020 vetänyt Antti Rovamaa siirtyy Key Account Managerin tehtäviin, ja Vesaniemi vastaa jatkossa Teknisistä Palveluista liiketoimintajohtajan roolissa.

Vesaniemi on työskennellyt Assemblinilla vuodesta 2016 alkaen, viimeisimpänä Teknisten Palveluiden LVIK-yksikönpäällikkönä ja sitä ennen myyntijohtajana. Ennen uraansa Assemblinilla Vesaniemi on työskenteli Are Oy:ssä aluepäällikkönä, Halmesvaara Oy:ssä liiketoimintajohtajana ja Kiinteistöpalvelut Halmesvaara Oy:ssä toimitusjohtajana sekä Bravida Finland Oy:ssä asiakkuusjohtajana.

– Meillä on ollut erinomaista yhteistyötä TePan kehittämisessä ja tulemme myös jatkossa terävöittämään toimintaamme entisestään asiakaslähtöisen ja ammattitaitoisen palvelukonseptin parantamiseksi, toteavat Vesaniemi ja Rovamaa.

Jätä kommentti

*

*