Assemblin asentaa Olympiastadionin sähköt

Vuonna 1938 rakennettu Olympiastadion uudistuu vuosien 2016–2019 aikana monitoimiareenaksi.

Yksi Suomen ja Helsingin tunnetuimman maamerkin Olympiastadionin perusparannus- ja uudistamishankkeen sähkötekniseksi projektinjohtourakoitsijaksi on valittu Assemblin Oy.

Hankinnan sopimuksen arvo on 13,4 miljoona euroa ja sähköteknisen urakan työt käynnistyvät Olympiastadionilla kesäkuun aikana.

”Tilaajamme hyvin valmisteltu tarjouspyyntöprosessi on nyt saatu päätökseen ja meillä on ilo ja onni olla voittajia sähköteknisen projektinjohtourakan osalta. Nyt käynnistyy meidän osaltamme mielenkiintoinen ja haastava projekti, jota pääsemme toteuttamaan yhdessä tilaajan ja muiden sidosryhmien kanssa,” kertoo Assemblinin Talotekniikan liiketoimintajohtaja Antti Pessa.

Vuonna 1938 rakennettu Olympiastadion uudistuu vuosien 2016–2019 aikana monitoimiareenaksi. Tässä hankkeessa uusitaan kaikki Olympiastadionin talotekniset järjestelmät. Perusparannus- ja uudistamishanke toteutetaan jaettuna projektinjohtourakkana. Rakennustekninen projektinjohtourakoitsija Skanska toimii kohteen päätoteuttajana, jolle alistetaan erilliset LVIA- ja sähkötekniset projektinjohtourakat.

Lue lisää

Katso kaikki