Aro Systems rekrytoi kymmeniä talotekniikka-alan ammattilaisia Oulussa

Aro Systems aloittaa merkittävät rekrytoinnit Oulussa.

Aro Systems palkkaa tämän vuoden kuluessa riveihinsä kymmeniä uusia talotekniikka-alan ammattilaisia. Rekrytoinneilla vahvistetaan kaikkia yrityksen talotekniikkaurakoinnin osa-alueita. Avoimia työpaikkoja on projektinjohdossa ja sähkö- ja lvi-asentajien ryhmissä. Kaikkien tehtäväalueiden osalta puhutaan kaksinumeroisista rekrytointitarpeista.

”Yrityksemme tilauskanta on kehittynyt Oulun seudulla merkittävästi viime vuosina ja panostamme vahvasti Oulun toimintaamme, josta yhtenä esimerkkinä nyt aloitettavat mittavat rekrytoinnit”, sanoo Aro Systemsin toimitusjohtaja Mika Huovinen.

Aro Systems allekirjoitti vuoden alussa historiansa suurimman allianssiurakkasopimuksen Oulussa. OYS 2030 -uudistamisohjelman A-rakennuksen koko talotekniikkaurakan suuruus on noin 58 miljoonaa euroa ja rakennus valmistuu vuoden 2023 lopussa. Lisäksi Aro Systemsillä on menossa myös muita merkittäviä hankkeita Oulun alueella. Aro Systems työllistää tällä hetkellä Oulussa noin 80 talotekniikka-alan ammattilaista ja valtakunnallisesti yli 300.

Kommentit

    Sauli.Kemppainen@gmail.com
    12.6.2019 16:02

    Eli Yritys on ottanut ja tarjonnut työt ilman todellisia tekijöitä... no nyt niitä voi lennättää ties mistä.

Jätä kommentti

*

*