Arealtec Oy ja Uudenmaan Automatiikkahuolto Oy fuusioituvat

Arealtec Oy:n ja Uudenmaan Automatiikkahuolto Oy:n hallitukset ovat päättäneet yritysten fuusiosta 1.3.2009 alkaen. Arealtec Oy on 1994 perustettu helsinkiläinen rakennusautomaatiourakointiyritys, joka urakoi maahantuomillaan Trend-järjestelmillä. Uudenmaan Automatiikkahuolto Oy on vuonna 1983 perustettu kiinteistöautomatiikan erikoisliike. Yritys myy, asentaa ja huoltaa kiinteistöjen säätö- ja valvontalaitteita.
Arealtec Oy säilyy uuden yrityksen nimenä. Fuusion jälkeen Arealtec Oy on suurimpia rakennusautomaatioyrityksiä Uudellamaalla. Yrityksessä työskentelee 35 henkeä, ja liikevaihdon odotetaan nousevan tulevalla tilikaudella yli viiteen miljoonaan euroon.Arealtecin toimitusjohtajana jatkaa fuusion jälkeen Kari Kumpulainen (kuvassa), varatoimitusjohtajaksi ja hallituksen puheenjohtajaksi tulee UAH:n Vesa Kallinen. Arealtec Oy vahvistaa fuusion myötä toimintaedellytyksiään koko Uudellamaalla. Yhteystiedot säilyvät ennallaan sekä Vantaalla että Hyvinkäällä.
Käynnissä olevia kohteita ovat mm. Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varman ja Lemminkäinen Oyj:n pääkonttorihanke Helsingin Salmisaaressa, Tilkan sairaalan saneeraus ja Pasilan Oikeustalon saneeraus sekä muutamien kuntien aluevalvontakohteita.

Lue lisää

Katso kaikki