Are Turun sote-kiinteistöjen ylläpito- ja huoltokumppaniksi

Are on solminut sopimuksen Hemsön sote-kiinteistöjen ylläpidosta ja huollosta.

Are on solminut sopimuksen Hemsön sote-kiinteistöjen ylläpidosta ja huollosta. Sopimuksen myötä myös yhteistyö Turun Teknologiakiinteistöjen kanssa laajenee, sillä he manageroivat Hemsön sote-kiinteistöjä.

Hemsö osti keväällä Turun kaupungilta 18 sosiaali- ja terveyskiinteistöä, joiden yhteenlaskettu pinta-ala on reilut 80 000 neliömetriä. Kiinteistöissä toimii Turun kaupunginsairaala, neljä hoivakotia, terveysasema sekä muita terveydenhuollon kiinteistöjä.

Kiinteistöjen pääkäyttäjiä ovat Turun kaupunki ja Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri.

”Hemsön strategiaan kuuluu kiinteistöjen pitkäaikainen ja vastuullinen omistaminen, joka tarkoittaa osaltaan luonnollisesti myös sitä, että haluamme löytää oikeat yhteistyökumppanit varmistamaan ylläpidon laatua. Are isona ja vahvasti teknisenä osaajana oli mainio kumppanivalinta tähän monipuoliseen kiinteistökokonaisuuteen, perustelee Hemsön Property Manager Mika Kvist.

Turun Teknologiakiinteistöt ryhtyy manageroimaan Hemsön Turun sosiaali- ja terveyskiinteistöjä syyskuun alusta alkaen. Are on toiminut Turun Teknologiakiinteistöjen pitkäaikaiselle talotekniikkakumppanina, joten yhteistyön laajeneneminen on luonnollinen jatkumo yhteistyölle.

”Aren ihmiset ovat kiinteä osa omaa porukkaamme. Olemme onnistuneet rakentamaan yhdessä organisaation, jossa kiinteistöjä kehitetään tuottaen arvoa sekä omistajille että käyttäjille”, kertoo Turun Teknologiakiinteistöjen palvelu- ja kiinteistöjohtaja Olli Rosenberg.

”Hemsön kanssa solmittu sopimus on meille merkittävä askel kohti entistä tiiviimpää yhteistyötä Teknologiakiinteistöjen kanssa. On hienoa, että Hemsö luottaa organisaatiomme osaamiseen ja pääsemme hyödyntämään terveydenhuoltokiinteistöjen ylläpidosta kertynyttä kokemusta pitkäaikaisen kumppanimme kanssa”, toteaa Turun ylläpidon yksikönpäällikkö Lassi Kulo.

Are vastaa Turun Teknologiakiinteistöjen talotekniikkaratkaisuista. Käynnissä on jatkuvan ylläpidon lisäksi mittavia modernisointihankkeita sekä rakenteilla olevan Kupittaan Kampuksen talotekniikkaurakointi. Katso videolta miten kiinteistöjä kehitetään yhdessä ja mistä yhteistyö rakentuu.

Lue lisää

Katso kaikki