Are toteuttaa talotekniikan Oodiin

Are ja YIT ovat sopineet Helsingin keskustakirjasto Oodin taloteknisten töiden toteuttamisesta.

Are ja YIT ovat sopineet Helsingin keskustakirjasto Oodin taloteknisten töiden toteuttamisesta. Are tekee Oodiin lämpö-, vesi-, ilmanvaihto-, sähkö- ja automaatiotyöt. Sopimuksen arvo on n. 7,5 M€.

Keskustakirjasto on laajuudeltaan 17 250 brm2. Se tulee olemaan arkkitehtuuriltaan mielenkiintoinen uuden ajan kirjasto, joka täydentää Töölönlahden aluetta. Kiinteistön energiatehokkuuteen kiinnitetään erityishuomiota jo rakennusvaiheessa.

”Teknisesti ja arkkitehtuuriltaan vaativa julkinen hanke edellyttää korkeatasoista ja laadukasta teknistä toteutusta. Tämän vuoksi halusimme toteuttaa talotekniikan kokonaistoimituksena. Aren monipuolinen osaaminen, ammattitaitoinen projektinjohto sekä riittävät resurssit varmistavat lopputuloksen laadun”, sanoo projektipäällikkö Jorma Kontturi YIT:stä.

”Keskustakirjasto Oodin rakentaminen on meille erittäin kiinnostava työmaa eikä vähiten siksi, että se sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingissä ja tulee merkittävästi muokkaamaan kaupunkikuvaa. Talotekniikan merkitys on suuri kovassa käytössä olevassa kiinteistössä. Are tehtävänä on varmistaa Oodin tuleville käyttäjille miellyttävät sisäolosuhteet”, toteaa Aren aluejohtaja Kai Nurho.

Lue lisää

Katso kaikki