Are toimittaa Varmalle turvajärjestelmän

Are Oy ja Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma ovat solmineet urakkasopimuksen kulunvalvonta-, rikosilmoitus- ja kameravalvontajärjestelmien toimittamisesta Varman Salmisaaressa rakenteilla olevaan uuteen pääkonttoriin.

Are toimittaa Varmalle kokonaisturvajärjestelmän, jossa kaikki järjestelmät ovat integroitu tosiinsa. Integroinnin avulla voidaan nopeuttaa pelastustoimintaa hälytystilanteessa. Järjestelmässä on vain yksi järjestelmien yhteinen graafinen käyttöliittymä. Se helpottaa eri järjestelmien käyttöä ja tilanneseurantaa. Toisaalta myös järjestelmän käyttäjien opastaminen on paljon helpompaa ja tehokkaampaa.

�?�Sopimuksen syntyyn Aren kanssa vaikutti tarjottu tekninen ratkaisu ja kilpailukykyinen hinta. Aikaisemmat kokemukset Aresta ja luottamus Areen teknisesti osaavana yrityksenä helpottivat päätöksentekoa�?�, Varman turvallisuuspäällikkö Esko Kauppinen kertoo.

Kameravalvontajärjestelmä toteutetaan tämän hetken uusimmalla tekniikalla. Järjestelmä muun muassa mahdollistaa uusimpien kamera- ja ohjelmistosovellusten käyttämisen kameravalvonnassa. Jatkossa järjestelmään voidaan lisätä erilaisia muitakin ominaisuuksia, kuten ajoneuvolaskentaa, aluesuojausta, henkilöiden seurantaa ja jätetyn esineen tunnistusta.

Lue lisää

Katso kaikki