Are ostanut Rakennusliike Pelkosen liiketoiminnan Jyväskylässä

Are Oy on ostanut Jyväskylässä toimivan Rakennusliike Pelkonen Oy:n koko rakennusliiketoiminnan. Rakennusliike Pelkosen liiketoiminta muodostuu asuntojen linjasaneerauksista, toimitilojen kevyistä muutostöistä ja teollisuuden pienurakoista. Liiketoimintakauppa astuu voimaan 1.10.2008 alkaen.
�?�Korjausrakentamisessa on lähivuosina nähtävissä entistä voimakkaampaa kysynnän kasvua. Aren Korjausrakentamisen palvelut on jatkuvasti laajentanut toimintaansa ja kehittänyt palvelujaan vastatakseen kysyntään. Tämän liiketoimintakaupan jälkeen pystymme palvelemaan myös Jyväskylän ja Jyvässeudun asiakkaita paikallisin voimin sekä tarjoamaan alueella sijaitseville teollisuuden asiakkaillemme uusia palveluja�?�, toteaa Arto Turkulainen, Are Oy:n Korjausrakentamisen palveluiden liiketoimintajohtaja.

�?�Olen iloinen, että henkilökunta siirtyy osaavaan ja tunnettuun yritykseen, jossa heidän ammattitaitoaan arvostetaan ja liiketoimintaa jatketaan ja kehitetään edelleen�?�, toteaa toimitusjohtaja Risto Pelkonen Rakennusliike Pelkonen Oy:stä.
Rakennusliike Pelkonen on 1969 perustettu toisen polven perheyritys, jonka liikevaihto on noin 2,5 milj. euroa ja henkilökunnan määrä on 18. Risto Pelkonen ja koko muu henkilöstö siirtyvät ns. vanhoina työntekijöinä Are Oy:n palvelukseen ja toimimaan Jyväskylän Aren tiloihin.

Lue lisää

Katso kaikki