Are: Internet ja asukas-TV putkiremontin viestintäkanavina

Are urakoi parhaillaan Helsingin kantakaupungissa useita linjasaneerauksia. Yksi kohteista on Pursimiehenkatu 20, jossa päätettiin panostaa tiedottamiseen. Remontissa As Oy Pursimiehenkatu 20:n asukkaita palvelevat projektin omat internet-sivut.
– Internet-sivujen kautta olemme saaneet paljon palautetta suoraan loppuasiakkaalta. Sivujen interaktiivisuus on saanut kiitosta käyttäjiltä. Nettisivut päätimme perustaa taloyhtiölle remontin ajaksi, koska talossa on paljon sijoitusasuntoja ja omistajat asuvat muualla. Nuorille ihmisille internet on tuttu, mutta vanhemmille TV on tutumpi käyttää ja siksi tiedotuksessa hyödynnetään myös asukas-TV:tä, toimialapäällikkö Kai Aarnio Aresta kertoo.
Asukkaat voivat kaapelikanavalle viritetyn erillisen asukas-TV:n kautta seurata taloyhtiön saneerauksen etenemistä ja aikatauluja sekä lukea remonttiin liittyviä tiedotteita ja ohjeita. Viikkopalaverissa arelaiset tarkistavat tietojen päivitystarpeen. Asukas-TV:n kustannukset jaettiin pääurakoitsija Are/Putki-Sampo Oy:n ja rakennusurakoitsija R. Muhonen Oy:n kesken.
Asukkaille on myös nimetty Arelta omat yhteyshenkilöt remontin ajaksi, joiden puoleen voi kääntyä remonttia koskevissa yksityiskohdissa.Saneeraus on 42 asunnon talossa laaja; se sisältää putkityöt ja sähkötyöt kokonaisuudessaan, teletöitä sekä ilmanvaihdon koneellistamisen.

Lue lisää

Katso kaikki