Are huoltaa ABC Deli-asemien kiinteistöjä pääkaupunkiseudulla

HOK-Elanto ja Are ovat sopineet ABC Deli-asemien kiinteistönhuollosta. Are toteuttaa asemien tekniset huoltotoimet. Sopimus kattaa 9 ABC Deli-aseman kiinteistöt pääkaupunkiseudulla. Palvelusopimus sisältää teknisten huoltotoimenpiteiden lisäksi ulkoalueen puhtaanapidon, mittarikentällä tapahtuvat toimenpiteet ja päivystyksen. Jatkossa yhteistyötä on mahdollisuus lisätä paloturvallisuuslaitteiden huoltoon ja kanavanuohouksiin.
– Arelaisten ammattitaito ja palveluasenne sopivat HOK-Elannolle. Kilpailutimme kokonaisuuden, ja Are selviytyi voittajaksi, toteaa projektipäällikkö Niklas Sontag HOK-Elanto Liiketoiminta Oy:stä.

Aren vahvuutena kiinteistönhuollossa ovat kilpailijoista erottuva toimintamalli, kaikkien teknisten liiketoimintojen osaamistaso ja monipuoliset palvelut.

– Sopimus on hieno päänavaus ison asiakkaan liiketoiminnoille. Yhteistyö on erittäin merkittävä Arelle, sanoo liiketoimintajohtaja Seppo Korhonen Are Oy:stä. – Toivomme sopimuksen lisäävän yhteistyötä osapuolten välillä tulevaisuudessa, Korhonen jatkaa.
Aren ja HOK-Elanto Liiketoiminta Oy:n yhteistyö alkoi tämän vuoden helmikuussa. HOK-Elannolla on tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla kaikkiaan 30 ABC-yksikköä: viisi ABC Liikennemymälää, 13 ABC Deliä, ja 12 ABC Automaattiasemaa.

Lue lisää

Katso kaikki