Are aloittaa Biomedicum Helsingin kiinteistöpalvelukumppanina

Are ja Kiinteistö Oy Biomedicum Helsinki solmivat yhteistyösopimuksen Helsingin Meilahdessa sijaitsevien viiden kiinteistön kiinteistöhuollosta, kertoo Are tiedotteessaan.

Tutkimus- ja opetuskeskus Biomedicum Helsinki on merkittävä yhteisö suomalaisen lääketieteen tutkimuksen ja opetuksen edistämisessä, sekä niiden ja alan yritysten yhteistoiminnan tukemisessa. Aren sopimus kattaa kiinteistöhoidon Biomedicum Helsinki 1- ja Biomedicum Helsinki 2U -kiinteistöt, sekä niiden yhteydessä Tukholmankadulla sijaitsevat kolme kiinteistöä.

Are huolehtii kiinteistöjen päivittäisestä huollosta ja teknisistä huolloista.

Biomedicumin kiinteistöissä on muuntojoustavia laboratorio- ja toimistotiloja yhdistettynä opetus- ja kokoustiloihin. Kiinteistössä on myös olosuhdevalvottuja tiloja. Laboratoriotiloissa on erilaisia puhtaustasoja, jotka tulee huomioida kiinteistössä työskennellessä. Biomedicum Helsinki 2A, 2B ja 2C ovat pääosin toimistokiinteistöjä, joista osa toimii potilasvastaanottotiloina. Kiinteistöjen yhteispinta-ala on yli 91 000 m2.

– Ammattilaistemme tehtävänä on taata tutkimukselle ja opetukselle keskeytyksetön toimintaympäristö. Biomedicum on teknisesti erittäin mielenkiintoinen kohde ja olemme iloisia päästessämme työskentelemään yhteiskunnallisesti merkittävään kohteeseen, Aren asiakkuuspäällikkö Erkki Vuorio sanoo tiedotteessa.

– Tavoitteenamme oli löytää luotettava ja teknisesti osaava yhteistyökumppani kiinteistöjemme hoitoon. On kriittisen tärkeää, että laboratorioidemme toiminta on keskeytyksetöntä, ja isona toimijana Are pystyy reagoimaan mahdollisiin häiriötilanteisiin nopeasti. Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme Aren kumppaniksemme, Kiinteistö Oy Biomedicum Helsingin toimitusjohtaja Hannu Tukonen sanoo tiedotteessa.

Yhteistyösopimus astui voimaan kesäkuun alusta.

Lue lisää

Katso kaikki