Anticimex ostaa Raksystemsin ja vahvistaa asemaansa kiinteistöjen tarkastuksessa

Anticimex on ostanut Suomen johtavan kuntotarkastusyhtiön Insinööritoimisto Raksystems Oy:n koko osakekannan. Anticimex Oy:n ja Raksystems Oy:n yhdistyessä syntyy entistä vahvempi toimija, kun yhtiöiden osaaminen kuntotarkastusten, niihin liittyvien vakuutustuotteiden ja kosteudenhallinnan palveluissa yhdistyvät.
– Yrityskaupan myötä vakiinnutamme asemaamme Suomen kiinteistöjen tarkastustoimialalla. Näemme suuria mahdollisuuksia kehittää edelleen yhdessä Raksystemsin kanssa Suomen tarkastustoimialaa muun muassa tarjoamalla kuntotarkastuksiin liittyviä vakuutuspalveluja. Yhdistämällä voimamme voimme saavuttaa ainutlaatuisen aseman Suomessa, sanoo Anticimexin konsernijohtaja Peter Carrick.
– Yhdistymisen avulla vahvistamme Raksystemsin tarjoamia palveluja entisestään ja täydennämme tarjoamaamme. Tulevaisuudessa voimme tarjota esimerkiksi pitkäaikaisia kiinteistönpitoa tukevia palveluita, joissa kiinteistön omistaja saa kiinteistöasiantuntijakumppanin lisäksi myös vakuutuksen yllättäville vaurioille, sanoo Raksystems Oy:n toimitusjohtaja Marko Malmivaara.
Raksystems on Suomen kuntotarkastustoimialan markkinajohtaja 30 prosentin markkinaosuudella. Yrityksen asiakkaita ovat asuntokauppaa tekevät omakotitalon omistajat sekä taloyhtiöt, isännöitsijät ja kiinteistönvälittäjät, joille yritys suorittaa muun muassa kohteen myyntiä edeltäviä kuntotarkastuksia. Yritys palvelee myös kansainvälisiä kiinteistösijoittajia kiinteistökauppaan liittyvissä arvioinneissa, eli technical due diligence -tarkastuksissa.
Muilla palvelualueillaan Anticimex Oy on Suomen johtavia tuhoeläinhallinta-, elintarviketeollisuuden hygieniatarkastus- ja kiinteistökuivauspalveluiden toimittajia.
Yhdistyvän yhtiön henkilöstömäärä on noin 150 ja vuoden 2006 yhteenlaskettu liikevaihto oli 13,5 miljoonaa euroa. Raksystems Oy:n nykyinen toimitusjohtaja Marko Malmivaara sekä muu johto jatkavat uudessa yrityksessä kuten aiemminkin.
Lisätietoja antaa:
Marko Malmivaara, toimitusjohtaja, Raksystems Oy, puh. 0207 495 501
Peter Carrick, Managing Director, Anticimex Sweden AB, puh. +46 70 255 88 98
Mats Samuelsson, Business Area Manager, Anticimex Sweden AB, puh. +46 70 824 52 60
Gunilla Carlsson, Press Officer, Anticimex Sweden AB, puh. +46 70 8733 830

Lue lisää

Katso kaikki