Amplit Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi Jan Hellman

Talotekniikkayritys Amplit Oy:n yhtiökokous on sukupolvenvaihdossuunnitelman mukaisesti valinnut Jan Hellmanin hallituksen puheenjohtajaksi.

Yrityksen perustaja ja väistyvä hallituksen puheenjohtaja, yrittäjäneuvos Guy Hellman, jatkaa hallituksen jäsenenä.

Jan Hellman on koulutukseltaan diplomi-insinööri. Hän toimi Amplitin kehitysjohtajana vuosina 2004-2008 ja sen jälkeen yrityksen hallituksen jäsenenä.

”Amplit on hyvin toimiva yritys, jonka isäni Guy ja Jukka Kaijalainen ovat perustaneet tyhjältä pöydältä, ja joka on kehittynyt viime vuosina erittäin hyvin toimitusjohtajamme Jussi Kuuselan johdolla”, Jan Hellman sanoo.

”Haluan jatkaa yrityksen kehittämistä yhdessä Jussin ja henkilöstömme kanssa niin, että Amplit on myös jatkossa edistyksellinen yritys, joka tarttuu rohkeasti mahdollisuuksiin ja vie rakennusalaa eteenpäin hyvässä yhteistyössä asiakkaiden ja alan muiden toimijoiden kanssa.”

Amplit on vuonna 1987 perustettu perheyritys. Amplitin toiminta kattaa sekä talotekniikkaurakat että talotekniikan huollon ja kunnossapidon. Viimeaikaisia projekteja ovat olleet muun muassa Uusi lastensairaala ja Eduskuntatalon peruskorjaus.

”Haluamme olla alan paras työpaikka ja tarjota henkilöstöllemme mahdollisuuden tehdä innostavia projekteja, kehittyä ja saada enemmän vastuuta. Näin pystymme palvelemaan asiakkaitamme parhaiten ja tuottamaan heille korkealaatuisen lopputuloksen hyvällä yhteistyöllä.”

 

Kuvateksti: Kuvassa hallituksen jäsenet vasemmalta oikealle: Guy Hellman, Anna Hellman, Lotta Hellman, Jan Hellman, Tiina Kaijalainen, Jukka Kaijalainen ja toimitusjohtaja Jussi Kuusela.

Jätä kommentti

*

*