Aro Systems oy saa uuden toimitusjohtajan

Aro Systems oy:n hallitus ja toimitusjohtaja Mika Huovinen ovat yhteisymmärryksessä sopineet, että Huovinen jättää Aro Systems oy:n toimitusjohtajan tehtävät.

Tutu Wegelius-Lehtonen. Kuva: Aro Systems oy

Aro Systems oy:n hallitus on nimittänyt DI Tutu Wegelius-Lehtosen yhtiön toimitusjohtajaksi. Wegelius-Lehtonen jatkaa toistaiseksi myös talotekniikkapalveluiden liiketoimintajohtajan tehtävässä. 

Mika Huovinen on toiminut Aro Systems oy:n palveluksessa kesästä 2015 alkaen, ensin talousjohtajana ja alkuvuodesta 2018 alkaen toimitusjohtajana. Huovinen on hallituksen käytettävissä vielä seuraavat kuusi kuukautta, jotta hänen vastuualueensa tehtävät saadaan sujuvasti siirrettyä eteenpäin. 

– Ensimmäiseksi haluan kiittää kaikkia arolaisia, niin nykyisiä kuin heitä, joiden kanssa minulla on ollut kunnia työskennellä näiden menneiden yhdeksän vuoden aikana. Yhtiön suurin voimavara ovat ihmiset ja heidän huikea asenteensa ja osaamisensa, jolla erinomainen asiakaskokemus tehdään. Lämmin kiitos kuuluu myös kaikille asiakkaille ja sidosryhmille, jotka ovat mahdollistaneet yhtiön pitkäjänteisen kasvun ja kehityksen. Yhtiöllä on erinomaiset edellytykset jatkaa kannattavaa kasvuaan ja toivotan osaltani kaikille menestystä tuleville vuosille, sanoo Huovinen. 

Toimitusjohtajan tehtävässä tällä viikolla aloittanut Wegelius-Lehtonen on kokenut rakennus- ja kiinteistöalan tekijä. Hän on toiminut uransa aikana johtotehtävissä muun muassa. Enstossa, YIT:llä, Rexelillä, L&T:llä, Remeolla ja Tapiolan Lämmössä sekä Pohjola Rakennuksen hallituksessa keväästä 2020 kevääseen 2024. 

– Koko arvoketjun yli ulottuva yhteistyö rakennus- ja kiinteistöalalla on minulle sydämen asia. Mitä laajemmin katselemme kokonaisuuksia yli ajan ja roolirajojen, sitä parempia ratkaisuja löy-dämme tulevaisuuteen. Talotekniikan toimijoilla on keskeinen rooli vihreän siirtymän toteuttami-sessa rakennetussa elinympäristössä. Yhdessä oivalletaan enemmän kuin yksin, kiteyttää Tutu ajatuksensa uuden tehtävänsä tuomista mahdollisuuksista. 

Lue lisää

Katso kaikki