74 asuntoa Espoon Nöykkiönlaaksoon

Uusissa asunnoissa on huoneistokohtainen ilmanvaihto, vesikiertoinen lattialämmitys sekä vettä ja energiaa säästävät vesikalusteet.

Lumo Kodit Oy ja Lehto Asunnot Oy ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen 74 vuokra-asunnon toteuttamisesta Espoo Nöykkiönlaaksoon.

Sopimus on osa kokonaisuutta, jolla Kojamo ja Lehto sopivat yhteensä 11 kohteen toteuttamisesta Espoon Nihtisiltaan, Niittykumpuun ja Nöykkiönlaaksoon sekä Helsingin Vartiokylään.

Kojamolla on nyt noin 2 600 asuntoa rakenteilla.

Espoon Nöykkiönlaaksontie 7:än rakentuu kolme puukerrostaloa, jotka perustuvat Lehdon uuteen tilaelementeistä rakennettavaan ekologiseen Deco-puukerrostalokonseptiin. Puukerrostalojen moduulit rakennetaan kotimaisesta puuraaka-aineesta. Puun käyttö rakentamisessa tukee osaltaan vähähiilistä rakentamista.

Uusissa asunnoissa on Deco-puukerrostalolle tyypillisesti huoneistokohtainen ilmanvaihto, vesikiertoinen lattialämmitys, laadukkaat integroidut energiaa säästävät keittiökalusteet, vettä ja energiaa säästävät vesikalusteet sekä korkeat, luonnonvaloa tuovat ikkunat.

 

Lue lisää

Katso kaikki