YIT:n Chalets-vapaa-ajan asuntoja Vierumäelle

Vierumäki ja YIT ovat sopineet merkittävästä yhteistyöstä. Rakenteilla olevan kongressihotellin ja golfkentän yhteyteen toteutetaan yhteensä n. 140 YIT:n konseptin mukaista vapaa-ajan asuntoa.
Vierumäki ja YIT ovat allekirjoittaneet sopimuksen tulevan hotellin yhteydessä sijaitsevista vapaa-ajan asumisen tonteista. Yhteistyön tavoitteena on toteuttaa korkealuokkainen ja ympärivuotinen vapaa-ajan asumisen ympäristö, jossa palvelut ja aktiviteetit ovat ihan vieressä. Suomen Urheiluopiston sisääntulotien, täyspitkän golfkentän (Cooke course) ja rakenteilla olevan kongressihotellin läheisyyteen on tarkoitus toteuttaa yhteensä n. 140 korkeatasoista YIT:n Chalets-konseptiin perustuvaa vapaa-ajan asuntoa. Scandic-hotellin yhteyteen tulevat ravintola-, wellness- ja viihdepalvelut (mm. keilaus) ovat vieressä ja Golf Paviljonkiin on vain muutaman kymmenen metrin matka. Chalets-asuntoihin on saatavilla vuokraus-, siivous- ja liinavaatepalveluja, jolloin omistaja voi huoletta keskittyä vapaa-ajan viettoon.
Vierumäki Country Club Oy:n omistajat myyvät omistuksessaan olevat kaavoitetut vapaa-ajan asuntotontit, joihin YIT suunnittelee, myy ja toteuttaa vapaa-ajan asunnot. Ennakkomarkkinointi käynnistyy kesällä 2009 ja rakentamisen on tarkoitus alkaa syksyllä 2009.
�?�Vierumäen ylivoimainen tarjonta ja palveluosaaminen yhdistyvät tässä loistavasti YIT:n vapaa-ajan asumisen konseptiin�?�, kertoo Vierumäki Country Club Oy:n toimitusjohtaja Pekka Vasala.

YIT:n konseptin mukaisia vapaa-ajan asuntoja on valmiina tai rakenteilla jo Ylläksellä, Saariselällä, Vuokatissa, Lappajärvellä, Tahkolla ja Sappeessa.

�?�Vierumäen saavutettavuus ja monipuolinen lajitarjonta tarjoavat upeat puitteet niin yrityksille kuin yksityisille ihmisille. Pääkaupunkiseudultakin ehtii illaksi pelaamaan tai hiihtelemään�?�, sanoo YIT:n Vapaa-ajan palveluiden yksikönjohtaja Marko Oinas.

Lue lisää

Katso kaikki