YIT rakentaa MotorCenterin Kehä 1:n varrelle

YIT toteuttaa ensimmäisen Kehä I:n varrelle sijoittuvan MotorCenterin Pohjois-Helsinkiin.

YIT toteuttaa ensimmäisen Kehä I:n varrelle sijoittuvan MotorCenterin Pohjois-Helsinkiin.

Pukinmäen ja Oulunkylän rajalle nouseva MotorCenter Oulunkylä on laajuudeltaan lähes 3 000 neliötä ja se valmistuu keväällä 2018. . Kohteen omistaa Erikoissijoitusrahasto Fennica Toimitilat, jota hallinnoi Fennia Varainhoito Oy.

”MotorCenter Oulunkylä on jo seitsemäs YIT:n kehittämän MotorCenter-konseptin mukainen autoilijan palvelukeskus, jota maailmanluokan ravintolabrändi BURGER KING® autokaistoineen täydentää mainiosti. Avautuessaan toukokuussa 2018 MotorCenter Oulunkylä parantaa autoilijoiden palvelutarjontaa alueella moninkertaisesti ja sen sijainti Kehä 1:llä suurten asiakasvirtojen varrella auttaa kaikkia sen toimijoita menestymään”, YIT:n johtaja Timo Lehmus sanoo.

”Erikoissijoitusrahasto Fennica Toimitilat I sijoittaa strategiansa mukaisesti kohteisiin, jotka tuovat pidemmällä aikavälillä mahdollisimman vakaan kassavirtatuoton sekä arvonkehityksen, suhdanteista riippumatta. Kohde, joka sijaitsee erittäin keskeisellä ja näkyvällä paikalla Helsingissä ja jonka liikeidea on palvella liikkuvaa ihmistä, edustaa tätä strategiaa parhaimmillaan. Uskomme kohteen vahvistavan rahastosalkkuamme ja tyydyttävän sijoittajiemme tarpeet”, kertoo Fennia Varainhoito Oy:n kiinteistöliiketoiminnan johtaja Timo Rantala.

MotorCenter on YIT:n kehittämä palvelukonsepti, joka keskittyy autoilijoiden, teknisen erikoiskaupan ja aktiivisen vapaa-ajan tuotteisiin ja palveluihin. MotorCenter Oulunkylä on järjestyksessä seitsemäs rakenteilla tai toiminnassa oleva konseptin mukainen autoilijan palvelukeskus, joka palvelee asiakaskuntaa toistuvissa tarpeissa lähellä omaa asuinaluetta tai kulkureittejä.

Lue lisää

Katso kaikki