YIT myy kiinteistöjohtamisen sijoittaja-, vuokrahallinto- ja taloushallintopalvelut Corbel Oy:lle

YIT Kiinteistötekniikka Oy on 21.5.2008 allekirjoitetulla sopimuksella myynyt kiinteistöjohtamisen sijoittaja-, vuokrahallinto- ja taloushallintopalveluihin liittyvän liiketoimintansa Corbel Oy:lle, jonka pääomistaja on pääomasijoittaja Sentica Partners Oy:n hallinnoima rahasto. Liiketoimintakauppa tulee voimaan 1.7.2008 ja sen yhteydessä Corbel Oy:n palvelukseen siirtyy 71 henkilöä.

– Tavoitteenamme on keskittää toimintamme yhä selvemmin kiinteistöjen teknisiin palveluihin, joiden kysyntä kasvaa nopeasti. Tarjoamme jatkossakin kiinteistöjohtamisen palveluja osana kustannus- ja kokonaisvastuumallin mukaisia asiakassopimuksiamme. Toimimme tulevaisuudessa yhteistyössä Corbel Oy:n kanssa ja voimme hyödyntää molempien laajaa kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntemusta ja kokemusta, toimitusjohtaja Matti Malmberg YIT Kiinteistötekniikka Oy:stä toteaa.

– Corbel Oy on riippumattomana toimijana kiinteistöjohtamisen markkinajohtaja Suomessa. Asiantuntijaliiketoiminta sopii erinomaisesti Sentica Partnersin portfolioon, toteaa Johan Wentzel Sentica Partners Oy:stä.

Lue lisää

Katso kaikki