YIT Myllypuron kampuksen toteuttajaksi

Kampus tarjoaa tilat noin 6 000 opiskelijalle ja 500 työntekijälle.

YIT on allekirjoittanut sopimuksen Kiinteistö Oy Myllypuron Kampuksen kanssa Metropolia Ammattikorkeakoulun Myllypuron kampushankkeen projektinjohtourakasta.

Urakan arvo on YIT:lle yli 70 miljoonaa euroa ja se kirjataan tilauskantaan vuoden neljännelle vuosineljännekselle. Urakka alkaa loka-marraskuun vaihteessa, ja se valmistuu kahdessa vaiheessa heinäkuussa 2018 ja elokuussa 2019.

Hankkeen kokonaislaajuus on noin 56 000 neliömetriä ja kampus tarjoaa tilat noin 6 000 opiskelijalle ja 500 työntekijälle.

Helsingin kaupunki rakennuttaa kampuksen Metropolia Ammattikorkeakoulun käyttöön. Korkeakoulukampus rakennetaan Helsingin Myllypuron ytimeen Kehä 1:n ja urheilukeskus Liikuntamyllyn kupeeseen osin metroradan päälle.

Kampus muodostuu neljästä yhteen liitetystä rakennuksesta, ja sinne siirtyvät Metropolian sosiaali- ja terveysala, rakennus- ja kiinteistöala, korkeakoulun johto sekä yhteiset keskitetyt toiminnot. Lisäksi kampukselle tulee koulutustoimintaan tarvittavia liikunta-, terapia- ja laboratoriotiloja.

Myllypuron kampushankkeesta on saatavilla lisätietoja Metropolian sivuilla osoitteessa metropolia.fi/myllypuro.

Lue lisää

Katso kaikki