YIT muuttaa johtamismallia Venäjän rakentamistoiminnoissa

YIT:n Kansainvälisten rakentamispalveluiden Venäjän toimintojen johtamisrakennetta muutetaan. Muutoksella lyhennetään johtamisketjua markkinatilanteen vaatimusten mukaisesti. Jatkossa suurimpien yhtiöiden, Pietarissa ja Kazanissa toimivan YIT Lentekin ja Moskovan alueella toimivan YIT Moskovian, pääjohtajat raportoivat suoraan toimialajohtajalle.
Samassa yhteydessä muut Venäjällä toimivat rakentavat yhtiöt ryhmitellään omaksi liiketoimintaryhmäkseen, joissa yhtiöiden hallituksen puheenjohtajana toimii liiketoimintaryhmän johtaja Teemu Helppolainen. Hän raportoi toimialajohtajalle.

Pietarissa YIT Lentekin pääjohtaja vaihtuu

Mikhail Voziyanov on nimitetty YIT Lentekin pääjohtajaksi 26.1.2009 alkaen. Hän on aikaisemmin toiminut RBI Holding -yhtiössä strategiasta, investoinneista ja hankekehityksestä vastaavana johtajana ja johtoryhmän jäsenenä sekä sitä ennen samassa yhtiössä myynnistä ja markkinoinnista vastaavana kaupallisena johtajana.

Lentekin aikaisempi pääjohtaja Juha Vättö jää pois YIT:ltä toukokuussa 2009. Juha Vättö on toiminut YIT Lentekin palveluksessa 20 vuotta johdattaen sen menestyksekkäästi pienestä urakointiyhtiöstä yhdeksi Pietarin suurimmista asuntorakentajista ja kehityshankkeiden toteuttajista.

Lue lisää

Katso kaikki