YIT käynnisti asuntohankkeen Venäjän Tjumenissa

YIT käynnisti uuden asuntokohteen rakentamisen Tjumenin kaupungissa Venäjällä. CityZen-nimiseen kohteeseen valmistuu 292 asuntoa.

Tjumenin kaupunki on Venäjän Länsi-Siperiassa sijaitsevan Tjumenin alueen hallinnollinen keskus. Sen keskustan monipuolisten palveluiden tuntumassa sijaitsevalle tontille rakennetaan 17- ja 21-kerroksiset asuintalot sekä pysäköintilaitos. Kohteen arvo on noin 15 miljoonaa euroa, ja se valmistuu vuonna 2021.

Suurimmassa osassa asuntoja on kaksi tai kolme huonetta. Asuintalot tarjoavat laajan valikoiman pohjaratkaisuja, ja mukana on myös Transformer-asuntoja, joissa asukas pystyy uudistamaan asuntonsa pohjaratkaisua valmiiksi suunniteltujen malliratkaisuiden mukaisesti jälkikäteen. Kohteen on suunnitellut ruotsalainen Semrén & Månsson -arkkitehtitoimisto.

”CityZen on erityinen kohde niin suunnitteluratkaisuiltaan kuin tyyliltäänkin.  Se tarjoaa trendikkään rauhallisen sopen Tjumenin keskustassa tämän päivän aktiiviselle ihmiselle, joka etsii hyvää hinta-laatusuhdetta”, sanoo YIT Tjumenin pääjohtaja Inga Semenova.

Lue lisää

Katso kaikki