YIT ja OPW Fueling Components yhteistyöhön huoltamotekniikassa

YIT Kiinteistötekniset palvelut ja OPW Fueling Components ovat sopineet yhteistyön aloittamisesta Suomessa. YIT tarjoaa jatkossa huoltamoille OPW:n huoltamotekniikkatuotteiden valtakunnalliset asennus-, huolto- ja varaosapalvelut sekä käyttäjätuen.
OPW Fueling Components on huoltamotekniikkaan liittyvien laitteiden johtava globaali toimittaja. Sen tuotteita ovat muun muassa jakeluasemien järjestelmät ja ympäristötuotteet. Yhtiön tuotteilla on vahva asema suomalaisessa huoltamoympäristössä.
YIT on kehittänyt huoltoasemakiinteistöjen hallintajärjestelmän, jolla voidaan säästää kiinteistön kuluttamaa energiaa ja parantaa huoltoasemien ympäristöturvallisuutta ympärivuorokautisen etävalvonnan avulla.

-Olemme tyytyväisiä, että voimme aloittaa yhteistyön YIT:n kanssa ja tarjota parhaan tuen alan toimijoille Suomessa�?�, OPW Fueling Componentsin myyntipäällikkö Niels Madsen sanoo.

�?�Yhteistyö OPW Fueling Componentin kanssa on meille luonteva askel, kun laajennamme huoltoasemille tarjoamiamme palveluja. OPW:n tuotteet ovat edistyksellisiä myös ympäristöturvallisuuden kannalta, mikä on meille erityisen tärkeää�?�, yksikönpäällikkö Antti Riikonen YIT:stä kertoo.

Lue lisää

Katso kaikki