Wise Group ostaa oululaisen Instaron

Wise Group Finland Oy on allekirjoittanut sopimuksen, jolla se hankkii oululaisen Insinööritoimisto Instaro Oy:n koko osakekannan.

Instaro jatkaa toimintaansa omalla nimellään Wise Groupin tytäryhtiönä.

”Kauppa toteuttaa strategiaamme laajentamalla Wise Groupin palvelutarjontaa Pohjois-Suomen alueella korjausrakentamisen palveluihin. Vastaavasti Instaro pystyy jatkossa auttamaan asiakkaitaan vahvemmin lvi-, sähkö- ja rakennesuunnittelun osaamisessa”, Wise Group Finland Oy:n toimitusjohtaja Aki Puska sanoo.

Wise Group on nyt yli 50 henkilön suunnittelu- ja konsultointiyksikkö Oulussa. Lisäksi Sitolla on Oulussa 20 hengen infrasuunnitteluun ja konsultointiin keskittynyt yksikkö.

Wise Group ja Sito Oy ovat yhdessä Sitowise. Instaro Oy: osaamista ovat korjausrakentamisen rakennuttamispalvelut, kiinteistökatselmus- ja tärinäseuranta, kuivatusrakenteiden suunnittelu ja rakennuttamistehtävät sekä laaja-alaiset kunto- ja sisäilmatutkimukset.

Instaron nykyinen toimitusjohtaja Juha-Pekka Kumpulainen jatkaa tehtävässään samoin kuin kaikki 22 yrityksen asiantuntijaa. Instaron omistajat tulevat kaupassa Sitowisen osakkaiksi.

Jätä kommentti

*

*