Wavin-Labko muuttaa nimeä

Suomalainen vedenkäsittelyjärjestelmiä kehittävä, suunnitteleva ja valmistava Wavin-Labko Oy tunnetaan jatkossa nimellä Wavin.

Suomalainen vedenkäsittelyjärjestelmiä kehittävä, suunnitteleva ja valmistava Wavin-Labko Oy tiputtaa nimestään loppuosan. Yritys tunnetaan jatkossa lyhyesti ja ytimekkäästi nimellä Wavin.

”Nimenmuutoksella tulemme vahvemmin osaksi kansainvälistä konserniamme ja viestimme osaamistamme kiinteistötekniikan ja infran asiantuntijana”, kuvailee Suomen myyntijohtaja Tony Äijö.

Yhtiö tunnetaan hule- ja jätevesiratkaisujen infrapuolen toimijana ja laitetoimittajana. Wavin on toiminut Suomessa yli 50 vuotta ympäristöystävällisten vedenkäsittelyratkaisujen kehittäjänä, suunnittelijana ja valmistajana.

Nimenmuutos on jatkoa Wavinin viime vuonna tekemälle organisaatiomuutokselle. Muutoksen yhteydessä muodostettiin uusi toimintamalli, jossa yhtiön Suomen liiketoiminta otettiin tiiviimmin osaksi Wavinin pohjoismaista toimintaa yhdessä Tanskan, Norjan ja Ruotsin kanssa. Tavoitteena on palvella asiakkaita paremmin.

 

Jätä kommentti

*

*