Vuoden Verkostoteko -tunnustuspalkinto Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksen sähköalan koulutukselle

Tunnustuspalkinnon perusteluissa huomioitiin TAKK:n pitkäjänteinen työ koko sähköalan ja erityisesti sähköverkkoasennusten koulutuksessa sekä yhteistyö alan yritysten kanssa.

Kuva: Tampereen Messut/Jyri Kivimaki

Energia- ja tietoverkkoalan päätapahtuma Verkosto kerrytti osaajat yhteen tulevaisuuteen katsovan kokonaisuuden lämmössä 25.26. tammikuuta Tampereella. Neljättätoista kertaa järjestetty Verkosto niitti erityistä ylistystä inspiroivista kohtaamisista ja ajankohtaisesta tapahtumasta. Verkoston tunnelmallisessa virtauksessa vieraili kahden päivän aikana 4324 kävijää. Tapahtuman avajaispäivänä jaettiin verkkoliiketoiminta-alan tunnustuspalkinto Vuoden Verkostoteko, jonka voittajana palkittiin TAKK Tampereen Aikuiskoulutuskeskus, sähköalan koulutus, kertoo Tampereen Messut tiedotteessaan.

Tulevaisuuden toimintakykyiset, kestävät ja kehittävät energia- ja tietoverkkoratkaisut hurmasivat kahden päivän mitalla Verkosto-messuilla. Verkoston teemana oli älykäs ja vastuullinen verkosto, näkökulminaan toimintavarma verkosto, verkostot energiamurroksessa ja vastuullisuus.

Vuoden Verkostoteko -tunnustuspalkinto jaettiin Energiateollisuus ry:n Energiaverkot 2035 – seminaarin huipennukseksi. Voittajana palkittiin TAKK Tampereen Aikuiskoulutuskeskus, sähköalan koulutus. Palkinnon vastaanottivat Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksen toimialajohtaja Juha Jokinen (TAKK Tekniikka) ja koulutuspäällikkö Jari Hietanen (TAKK Kone- ja sähkötekniikka) sekä jakoivat Verkoston näyttelytoimikunnan puheenjohtaja ja Energiateollisuus ry:n johtaja Janne Kerttula sekä Energiateollisuus ry:n hallituksen jäsen Veera Höglund Infratek Finland Oy:stä.

Vuoden 2023 tunnustuksen teemana oli vastuullisuus. Energiateollisuus ry:n ja Tampereen Messut -konsernin jakaman tunnustuspalkinnon perusteluissa huomioitiin TAKK:n pitkäjänteinen työ koko sähköalan ja erityisesti sähköverkkoasennusten koulutuksessa sekä yhteistyö alan yritysten kanssa, joka on alalla jo laajasti tunnettua sekä tunnustettua. Lisäksi panostukset TAKK-sähkökenttään mahdollistavat ainutlaatuisen harjoittelun turvallisessa oppimisympäristössä alalla, jossa turvallisuus on ykkösasia. Valintaperusteluissa korostettiin vastuullisuuden roolia myös osaamisen lisäämisessä ja kehittämisessä, osaamisen kasvattaessa edelleen työn tehokkuutta, tuottavuutta, turvallisuutta ja mielekkyyttä. 

Lue lisää

Katso kaikki