Vuoden sähkösuunnittelijaksi on valittu Sähköinsinööritoimisto Ylä-Sulkava Oy Seinäjoelta

Valinnan tekivät Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry ja Asunto-, toimitila- ja rakennuttajaliitto RAKLI ry. Palkinto luovutettiin 28. elokuuta Sähköisen talotekniikan rakennuttajaseminaarissa Helsingissä.
Sähköinsinööritoimisto Ylä-Sulkava toimii pääasiassa Seinäjoen talousalueella. Yhtiö on perustettu vuonna 1978 ja siinä työskentelee kuusi alan ammattilaista, liikevaihto vuonna 2007 oli noin 360.000 euroa. Toimitusjohtaja ja omistaja on insinööri Raimo Ylä-Sulkava.Yrityksen toimeksiannot ovat suurelta osin kohdistuneet julkiseen rakentamiseen kuten sairaala- ja koulurakennuksiin mutta myös teollisuuteen, ennen kaikkea metalliteollisuuteen. Toimitusjohtaja Ylä-Sulkava kuitenkin sanoo, että muitakaan toimeksiantoja ei suljeta pois vaan jokainen tilaus pientalosta kirkkoon otetaan haasteellisena vastaan.

Yrityksen telesuunnittelu on painottunut atk-verkkosuunnitteluun, viime aikoina turvasuunnittelu on lisääntynyt voimakkaasti. Yrityksen toimialaa ovat rakennusten kaikki muutkin telejärjestelmät kuten antenniverkot, äänentoistojärjestelmät, sairaaloiden potilasviestintäjärjestelmät jne. Lisäksi yritys hoitaa erillisiä valvontatehtäviä ja laatii kustannusarvioita.

Viime aikojen suunnittelukohteista mainittakoon esim. Seinäjoen keskussairaalan P-rakennusosa; Minimani Oy Vaasassa, vanhan teollisuuskiinteistön muutos liikekeskukseksi; Rautaruukki Oyj:n Kalajoen varustelu- ja pintakäsittelytehdas; Isonkyrön koulukeskus ja Powerpark, kartingpaviljonki, Alahärmässä.

Kuvassa vasemmalta, STUL:n puheenjohtaja Juha Lounatvuori, Raimo Ylä-Sulkava sekä Raklin toimitusjohtaja Jani Saarinen

www.sahkoinststoyla-sulkava.fi

Lue lisää

Katso kaikki