Vuoden Putkiremontti -palkinto jälleen Vahaselle

Voittajaksi nousi vantaalaisen AS Oy Kaarenkeijun teettämä putkiremontti, jonka projektinjohdosta ja suunnittelusta Vahanen vastasi.

Kiinteistöalan hallitusammattilaiset AKHA ry:n jakama Vuoden Putkiremontti -palkinto jaettiin Korjausrakentaminen 2017 -tapahtumassa. Voittajaksi nousi vantaalaisen AS Oy Kaarenkeijun teettämä putkiremontti, jonka projektinjohdosta ja suunnittelusta Vahanen vastasi.

Vahasen putkiremonttiosaaminen on viime aikoina saanut paljon kiitosta. Vuoden Putkiremontti –palkinnon Vahanen voitti jo kolmatta kertaa ja toista vuotta peräkkäin. Vahanen oli myös suunnittelijana viime vuoden lopulla paljon julkisuutta saaneessa, Roihuvuoressa tehdyssä kahden viikon putkiremontissa.

Ennakoinnilla kilpailun voittoon

Vuoden Putkiremontti -tuomaristo kehui erityisesti putkiremontin hyvää ennakointia ja huolella tehtyä suunnittelua. As Oy Kaarenkeijussa suunnittelu alkoi kuusi vuotta ennen remonttia ja se antoi taloyhtiölle aikaa vertailla erilaisia toteutustapoja ja urakoitsijoita. Taloyhtiöön kuului neljä asuinrakennusta ja 200 asuntoa.

Putkiremontti toteutettiin tavoitehintaisena projektinjohtourakkana, missä panostettiin taloyhtiön, suunnittelijoiden ja urakoitsijan yhteistyöhön poikkeuksellisen aikaisin jo suunnitteluvaiheessa. Urakka valmistui kaksi kuukautta etuajassa ja remontti alitti alkuperäisen kustannusarvion. Taloyhtiö on erittäin tyytyväinen lopputulokseen.

Hankkeen projektinjohto, hankesuunnittelu, toteutussuunnittelu, urakan kilpailutus ja korjaustyön valvonta hoidettiin Vahanen PRO Oy:n PutkiremonttiPlus-palvelumallilla. Taloyhtiön hallituksen puheenjohtajana toimii Tuomo Tirkkonen ja isännöintiä hoitaa Louhelan Huolto Oy. Pääurakoitsijana hankkeessa toimi Fira Palvelut Oy.

Lue lisää

Katso kaikki