Vuoden 2023 sähkösuunnittelija on Sitowise

Tunnustus jaettiin torstaina 28.9. Talotekniikka Next -tapahtumassa Lasipalatsin Bio Rexissä Helsingissä.

Kuvassa vasemmalla talotekniikan kehitysjohtaja Juha Kiviniemi ja oikealla sähkösuunnittelun johtaja Tomi Repo. Kuva: Miia Manner.

Kunniataulun vastaanottivat sähkösuunnittelun johtaja Tomi Repo ja talotekniikan kehitysjohtaja Juha Kiviniemi Talotekniikka Next -tapahtumassa torstaina. Erityisen maininnan yritys sai vihreän suunnittelun edelläkävijyydestä.

Sairaalakohteet erikoisosaamisena 

Sähköpuolella yritys on erikoistunut suurten julkisten kohteiden sähkö-, tele- ja turvajärjestelmien suunnitteluun. Infra-puolelta osaamista löytyy esimerkiksi tie- ja katuvalaistuksen suunnitteluun, STUL:n ja Raklin yhteisessä tiedotteessa kerrotaan.

Valppaasti ja avarakatseisesti muuttuvassa maailmassa

Sitowise on aktiivinen sähköistysalan kehittäjä. Ympäristö- ja energiatehokkuusasioissa se haluaa olla ohjaamassa koko maan rakentamista ekologisempaan suuntaan, tiedotteessa kerrotaan.

Kestävän ja laadukkaan rakentamisen edistäminen on aina ollut yrityksen perusperiaate. Tällä vuosituhannella kestävyysajattelua on laajennettu kattamaan myös energiatehokkuus ja ekologinen kestävyys. Sitowisen sähkösuunnittelun johtaja Tomi Revonmukaan ympäristönäkökulmiin kiinnitettiin näihin päiviin saakka enemmän huomiota suurissa  kohteissa kuin pienemmissä projekteissa, mutta kiitos mm.  energian hinnan nousun, energiatehokkuus halutaan optimoida nykyisin kaikissa hankkeissa, tiedotteessa kerrotaan.

– Pitkäaikainen kokemuksemme aikaisemmin tiukkoina pidettyjen ympäristökriteerien mukaisten kohteiden suunnittelusta on tuonut meille valtavasti todella arvokasta osaamista, minkä ansiosta osaamme tuoda kestävää näkökulmaa nykyisin kaikkien kohteidemme suunnitteluun. Palveluksessamme on useita energiatehokkuuskonsultteja, joiden kanssa sähkösuunnittelijat tekevät aktiivisesti yhteistyötä. Tämä on tuonut uutta oppia ja käytäntöjä myös perinteisen sähkösuunnittelun puolelle, sanoo Repo tiedotteessa.

Huomionosoitus ilahdutti

– Rakennuttajia edustavalta RAKLI ry:ltä ja Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry:ltä saatu Vuoden 2023 sähkösuunnittelija -tunnustus tuntuu hienolta. Huomionosoitus palkitsee sitä pitkäjänteistä työtä mitä Sitowisessä on tehty, toteavat Kiviniemi ja Repo tiedottessa..

Lue lisää

Katso kaikki