Vuoden 2020 sähköurakoitsija on Raision Sähkö-INSTO Oy

Vuoden 2020 sähköurakoitsija on Raision Sähkö-INSTO Oy

Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry julkisti 20.11. Vuoden 2020 sähköurakoitsijan, joka on varsinaissuomalainen Raision Sähkö-INSTO Oy. Tunnustuksen vastaanotti toimitusjohtaja Kirsi Gröndahl-Lindén.

Raision Sähkö-INSTO on perheyritys. Kirsi Gröndahl-Lindénin isä Pentti Gröndahl perusti yrityksen vuonna 1972 vaimonsa Sirpa Gröndahlin kanssa. Seuraavana vuonna Pentti Haaparanta tuli mukaan kolmanneksen omistusosuudella.

Nykyisin yrityksen toimintaan osallistuvat Pentti Gröndahlin lapset Kirsi Gröndahl-Lindén ja Virpi Larikko, Kirsin tyttäret Moona Lindén ja Mandi Lindén ja Virpin pojat Jere Larikko ja Jori Larikko sekä Pentti Haaparannan poika Tommi Haaparanta ja pojanpoika Sami Haaparanta.

– Monesti sanotaan, että suku on pahin, mutta se ei päde meidän yrityksessämme. Johdamme ja kehitämme yritystä monen sukupolven näkemyksin ja voimin, Kirsi Gröndahl-Lindén sanoo.

Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry jakaa vuosittain tunnustuksen, jolla nostetaan esiin liiton jäsenten keskuudesta urakointiyritys, joka on toiminnaltaan ja tuloksiltaan esikuvallinen. STUL julkisti 20.11. tämän vuoden valintansa Espoossa pidetyssä tilaisuudessa.

Vuoden 2020 sähköurakoitsijana palkittiin varsinaissuomalainen Raision Sähkö-INSTO Oy. Yrityksellä on 58 työntekijää, joista 40 on sähköasentajia. Vuoden 2019 liikevaihto oli noin 9 miljoonaa euroa ja tulos aikaisempien vuosien tapaan hyvä.

Yritys on tunnettu paitsi toimialueensa teollisuuden ja liikerakennusten sähköistyksen luottokumppanina myös kuluttaja-asiakkaiden keskuudessa asiantuntemuksella palvelevana sähköistäjänä. Toiminnan korkeasta laadusta kertoo sekin, että tyytyväinen henkilöstö viihtyy yrityksessä pitkään jatkuvissa työsuhteissa.

Vuoden 2020 sähköurakoitsija tunnustuksen vastaanotti Raision Sähkö-INSTO Oy:n toimitusjohtaja Kirsi Gröndahl-Lindén.

Lue lisää

Katso kaikki