Vilpen uudeksi myyntijohtajaksi on nimitetty Ville Sarmesto

Rekrytointi on merkittävä askel eteenpäin Vilpen kasvustrategiassa ja osoitus yrityksen vahvasta uskosta tulevaisuuden kasvuun erityisesti älykkäiden ratkaisujen saralla.

Kuva: Johnny Jussila, Aalto EE

Vilpe oy:n uudeksi myyntijohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty Ville Sarmesto. Sarmesto aloittaa Vilpellä toukokuussa ja raportoi tehtävässään toimitusjohtaja Tuomas Saikkoselle, kerrotaan Vilpe oy:n tiedotteessa.

Ennen Vilpelle siirtymistään Sarmesto on työskennellyt pitkään myynnin johtotehtävissä Knauf oy:llä. Tehtävissään hän on vastannut lisäksi asiakaspalvelusta ja logistiikasta, ja hänellä on rakentamisen alalta yli 15 vuoden kokemus. Vuonna 2023 Ville on myös toiminut Aalto yliopistolla vierailevana puhujana Myynnin johtaminen -valmennuksessa.

–Vilpen ihmislähtöinen ja arvoihin pohjautuva kulttuuri luo erinomaiset edellytykset tulevaisuuden kasvu- ja kannattavuustavoitteille. Uudet innovaatiot, investoinnit digitalisaatioon ja panostaminen arvopohjaiseen myyntiin, mahdollistavat asiakkaille entistä paremman arvontuoton. Olen innoissani, saadessani olla osa Vilpen kasvutarinan seuraavaa lukua, Sarmesto sanoo tiedotteessa.

– Panostamme vahvasti älykkäiden ratkaisujen tuotekehitykseen ja myyntiin. Rekrytointiprosessin aikana keskustelimme Villen kanssa paljon tulevaisuuden tavoitteistamme. Jaamme vahvan yhteisen vision digitalisaation merkityksestä rakentamisen laadun kehityksessä ja rakennettujen kohteiden käyttökustannusten alentamisessa. Yksi Villen ensimmäisiä projekteja tulee olemaan kaupallisen johtajan rekrytointi laajenevalle älykkäiden ratkaisujen liiketoimintayksiköllemme, Saikkonen sanoo tiedotteessa.

Lue lisää

Katso kaikki