Viessmann keskittää lämpöpumppujen jakelua Heatcolle

Jatkossa Viessmannin alle 45 kW:n lämpöpumput urakoitsijoille ja urakointiliikkeille myydään Heatco Finlandin kautta.

Jatkossa Viessmannin alle 45 kW:n lämpöpumput urakoitsijoille ja urakointiliikkeille myydään Heatco Finlandin kautta.

LVI-suunnitteluun erikoistunut talotekniikkatoimittaja Heatco Finland Oy ja saksalaisen lämmityslaitevalmistajan Viessmann Groupin Suomen tytäryhtiö Viessmann Oy syventävät yhteistyötään. 
10. syyskuuta alkaen Viessmannin alle 45 kW:n lämpöpumput urakoitsijoille ja urakointiliikkeille myydään Heatco Finlandin kautta.

Tähän saakka Viessmann on myynyt lämpöpumppuja sekä itse maahantuojana että useiden eri jälleenmyyjien kautta ympäri Suomen. Ammattilaiset, jotka ovat aiemmin hankkineet lämpöpumput suoraan Viessmannilta, saavat siis jatkossa sekä pumput että teknisen tuen Heatco Finlandilta. Yli 45 kW:n lämpöpumput sekä projektimyynti suuriin kohteisiin toimitetaan edelleen Viessmannin kautta.

“Meidän tavoite on, että asiakkaan ei tarvitse kerätä tavaraa useammasta paikasta. Tämän suuren lämpöpumppupuolen laajentamisen avulla me pystytään palvelemaan asiakkaitamme, etenkin LVI-urakoitsijoita, vieläkin kokonaisvaltaisemmin. Viessmann on alalla merkittävä ja tunnettu brändi, joten yhteistyö tuo meille myös lisää vakuuttavuutta ja kasvupotentiaalia”, kertoo Heatco Finland Oy:n toimitusjohtaja Jari Kirsilä.

“Me nähdään tässä hyvä tulevaisuus molemmin puolin. Heatcon asema lämmöntuotantopuolella ja kokonaisvaltaisena LVI-teknisten ratkaisujen tarjoajana vahvistuu, ja Viessmann Oy saa ammattimaisen, keskitetyn jakelukanavan pientalopuolen lämpöpumpuille. Pelkästään hyvä tuote ei takaa hyvää lopputulosta, vaan pitää olla myös hyvä suunnittelu ja asennus. Heatcolta löytyy hyvä ja kokenut suunnitteluosaaminen ja lisäksi osaava LVI-ammattilaisten jälleenmyyjäverkosto”, kiteyttää Viessmann Oy:n liiketoiminnan kehitysjohtaja Pasi Hirvijärvi.

Lue lisää

Katso kaikki