Vexve Armatury Group ostaa ZMK Technologies GmbH:n 

Vexve Armatury Group vahvistaa asemaansa petrokemian alalla ostamalla erikoisventtiilejä toimittavan saksalaisen ZMK Technologies GmbH:n.

Vexve Armatury Group vahvistaa asemaansa petrokemian alalla ostamalla erikoisventtiilejä toimittavan saksalaisen ZMK Technologies GmbH:n.

Vexve Armatury Group Oy on hankkinut 95,5 prosenttia saksalaisen ZMK Technologies GmbH:n (”ZMK”) osakekannasta singaporelaiselta pörssiyhtiö Advanced Holdings Ltd:lta sekä yhtiön perustajilta. ZMK on etyleenituotantoon keskittyvien petrokemian erikoisventtiilien suunnittelija ja toimittaja. 

Kauppa vahvistaa Vexve Armaturyn petrokemian liiketoimintaa ja täydentää yhtiön valikoimaa, johon kuuluu korkealaatuisia venttiilejä ja palveluja vaativiin sovelluksiin. Kaupan jälkeen Vexve Armaturyn liikevaihto nousee yli 130 miljoonaan euroon.

Kauppa ei vaikuta ryhmän tehtaisiin ja nykyisiin toimintoihin. Samoin ZMK:n pääkonttori ja muut toiminnot jatkavat Dürenissä/Niederzierissä, Saksassa. 

– Meille on kunnia päästä yhdistämään voimamme ZMK:n ja sen erittäin kokeneen tiimin kanssa, joka on petrokemian alan vaativimpia venttiiliratkaisuja toimittavan yhtiön menestyksen taustalla, Vexve Armatury Groupin toimitusjohtaja Jussi Vanhanen sanoo. 

– Vexve Armatury Groupin hyvin kilpailukykyinen valmistuskapasiteetti tukee ja täydentää ZMK:n tarjontaa erinomaisesti, sanoo ZMK:n toimitusjohtaja ja toinen perustaja Rüdiger Klein, joka jatkaa roolissaan. 

– Olen tyytyväinen siihen, että uuden omistajan kanssa pystymme jatkamaan ja entisestään syventämään yhteistyötämme asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa, lisää ZMK:n toinen perustaja ja vanhempi neuvonantaja Norbert Marx. 

– Olen iloinen, että olemme voineet osallistua ZMK:n kasvuun ja tukemiseen yhtiön alusta lähtien. Samalla olen kuitenkin vakuuttunut, että yhtiö jatkaa samalla menestyksen tiellä tärkeänä osana Vexve Armatury Groupia, Advanced Holdings Ltd:n perustaja ja toimitusjohtaja Kar Wong toteaa. 

Lue lisää

Katso kaikki