Vesijohtoliike J. Laitinen siirtyy QMG Partnersin verkostoon

Pääkaupunkiseudulla toimiva Vesijohtoliike J. Laitinen Oy siirtyy QMG Partnersin talotekniikkapalveluverkostoon. QMG Partners on ostanut yrityksestä 20 prosentin osuuden.

”Vesijohtoliike J. Laitinen muodostaa LVI-huoltopalveluidemme ytimen pääkaupunkiseudulla, kun QMG Partners rakentaa osakkuusyhtiöiden verkostoa” kertoo QMG Partnersin toimitusjohtaja Timo Kostiainen.

LVI-huoltopalveluiden lisäksi Vesijohtoliike J. Laitinen tarjoaa asiakkailleen Oma Putkimies –konseptia sekä LVI-projektien suunnittelua ja konsultointia. Osana QMG Partnersin verkostoa he voivat myös tarjota asiakkailleen talotekniikan palveluita aikaisempaa laajemmin.

Vesijohtoliike J. Laitinen on toiminut 18 vuotta Espoossa ja pääkaupunkiseudulla. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2015 noin 4,3 miljoonaa euroa. Jukka Laitinen jatkaa yrityskaupan jälkeen yrityksen palveluksessa.

”Liittyminen QMG Partnersiin antaa meille lisää virtaa kasvun jatkumiseen. Jatkossa pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laajemmin talotekniikan palveluita. Valitsimme QMG:n kumppaniksi, koska meillä on samanlaiset yrittäjyyden ja liiketoiminnan periaatteet”, Laitinen toteaa.

”Oma Putkimies –konseptista olemme saaneet erittäin positiivista palautetta. Se poistaa asiakkailta kiinteistöön liittyvää epävarmuutta kustannustehokkaasti. Nimikkoasentajien avulla pystymme tarjoamaan tiiviimpää yhteistyötä ja läpinäkyvyyttä taloyhtiöille ja isännöitsijöille”, Laitinen kertoo.

Omistusmuutos ei vaikuta henkilöstön asemaan. Vesijohtoliike J.Laitinen jatkaa toimintaansa omalla nimellään ja asiakkaita palvelevat samat yhteyshenkilöt kuten ennenkin.

”QMG Partners on aiemmin tänä vuonna hankkinut vähemmistöosuudet Sähkösalpa Oy:stä ja JT-Sähkötekniikka Oy:stä. Tällä hetkellä pystymme osakkuusyhtiöiden verkoston avulla tarjoamaan asiakkaille laajaa palvelukokonaisuutta sekä kehittämään uusia palveluja. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 10 miljoonaa euroa”, Kostiainen toteaa.

Jätä kommentti

*

*