Vantaan Leinelään valmistui uusia vuokrakoteja

Tontilla on lämmityspistokkein varustetut autopaikat ja mahdollisuus sähköauton lataamiseen.

Asuntosäätiön uudet vuokra-asunnot ovat valmistuneet Vantaan Leinelään. Kaikki asunnot on vuokrattu ja asukkaat pääsevät muuttamaan uusiin koteihin tällä viikolla. Asukasvalinnat perustuivat hakijoiden asunnontarpeeseen, varallisuuteen ja tuloihin, kertoo Asuntosäätiö tiedotteessaan.

Talotekniikka-lehti

Leinelän asuinaluetta on rakennettu Vantaalla vuodesta 2008 alkaen. Asuntosäätiö on alusta asti ollut mukana alueen kehittämisessä yhdessä Vantaan kaupungin ja muiden toimijoiden kanssa. Asuntosäätiöllä on Leinelässä kuusi asumisoikeuskohdetta sekä kolme vuokrakohdetta, joista viimeinen valmistui Auringonkehrä 3:een.

Auringonkehrä 3:een rakennetuissa kahdessa kuusikerroksisessa talossa on 59 kohtuuhintaista vuokra-asuntoa, joiden koot vaihtelevat yksiöistä neliöihin. Ensimmäisen kerroksen asuintoihin sisältyy oma piha ja muissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet. Osassa asuntoja on myös oma sauna.

Kohteen rakentajana on toiminut Varte Oy ja suunnittelusta on vastannut Arkkitehtitoimisto L-N Oy.

Vuokrakohde sijaitsee rauhallisella alueella Leinelän pohjoisosassa. Kerrostaloja kehystää laaja piha-alue leikkipaikkoineen ja talojen yhteistiloihin kuuluvat muun muassa sauna, pesu- ja kuivaushuone sekä lastenvaunuvarasto. Tontilla on lämmityspistokkein varustetut autopaikat ja mahdollisuus sähköauton lataamiseen.

Lue lisää

Katso kaikki