Vahanen uudistaa organisaatiorakennettaan

Kiinteistöjohtamisen palvelut tunnetaan jatkossa nimellä Vahanen PRO Oy.

Rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijaorganisaatio Vahanen-yhtiöt jatkaa rakenteensa uudistamista. Konsernin osana kiinteistöjohtamisen palveluita tarjoaa vuoden alusta alkaen uusi yritys Vahanen PRO Oy. Uuden yrityksen noin 60 ammattilaista ovat erikoistuneet kiinteistöjen kunnossapidon ja rakennushankkeiden johtamiseen.

Vahanen-konsernin osien yhtiöittäminen on jo kauan käynnissä ollut prosessi, joka nyt saatetaan valmiiksi. Yhtiöittäminen ei vaikuta Vahasen päivittäiseen toimintaan ja toimintaa jatketaan samojen työntekijöiden voimin. Vahanen PRO Oy:n toimitusjohtajana toimii Vahanen-yhtiöiden kiinteistöjohtamisen palveluiden liiketoiminta-alueen johtaja Eerika Hyry.

”Yksikkömme tarina lähtee 2000-luvun alusta, jolloin aloimme tehdä korjausrakentamisen palveluita ja kehitimme niitä erityisesti taloyhtiöiden putkiremonteissa. Olemme laajentaneet toimintaamme viime vuosina rakennuttamisen ja kiinteistöjen kunnossapidon saralla ja ihmisläheinen toimintatapamme on tuonut osaamista myös monipuolisten hankkeiden projektinjohdosta”, Hyry sanoo.

Hyry kertoo uuden nimen viittaavan Vahasen haluun olla hyvien asioiden puolella.

”Tulevaisuudessa liiketoimintamme perustuu yhä enemmän juuri yhteistyön taitamiseen”, Hyry sanoo.

Koko konsernin kannalta yhtiöittäminen on ollut tapa kehittää toimintaa entistä joustavammaksi. Vahanen PRO Oy:n perustamisen jälkeen suomalaisessa Vahanen-konsernissa on nyt seitsemän erillistä yhtiötä, jotka toimivat tiiviissä yhteistyössä.

Lue lisää

Katso kaikki