Vahanen suunnitteli omat tilansa

Turun Veistämönaukion toimistotilat ovat uudistuneet peruskorjauksen myötä. RTC Vahanen Turku Oy muutti tiloihin Kevan vuokralaiseksi syksyllä ja on nyt KOy Turun Pakkarinpuiston suurin vuokralainen.

Vahanen suunnitteli uudet tilat yhdessä Kevan ja Sigge Arkkitehdit Oy:n kanssa. Tarkoituksena oli luoda toimivat tilaratkaisut Veistämönaukiolle. Erityistä huomiota haluttiin kiinnittää taloteknisten ratkaisujen energiatehokkuuteen. RTC Vahanen Turku Oy vastasi tilojen rakennuttamispalvelusta ja valvonnasta, ja myös LVIA-suunnittelu tehtiin itse vuokranantajan kanssa sovittujen raamien mukaan.

”Nyt kun tilat ovat meidän tarpeitamme varten rakennetut, voimme kiinnittää entistä enemmän huomiota oman porukan viihtyvyyteen ja työhyvinvointiin. Tästä voi koko yritys olla ylpeä, että päästään käyttämään yhdessä suunniteltuja tiloja. On mukavaa rakentaa välillä myös itselleen”, sanoo RTC Vahanen Turku Oy:n toimitusjohtaja Seppo Merimaa.

Kiinteistön vuokrattava ala on 4300 neliötä, joissa vuokralaisina on yhteensä 26 yritystä. Samaan aikaan Vahasen muutostöiden kanssa on parannettu talon yhteistiloja, erityisesti ravintolaa, joka uudistettiin kesällä täysin. Ravintolaremontin yhteydessä panostettiin paitsi viihtyvyyteen ja ruuanlaiton edellytyksiin, myös tilojen esteettömyyteen.

Lue myös: Vahanen-yhtiöt uskoo kysynnän kasvavan

Jätä kommentti

*

*