Vahanen ostaa osan Talokeskuksen liiketoiminnasta

Oston myötä Vahasen taloyhtiöille tarjottavat palvelut laajenevat. 

Oston myötä Vahasen taloyhtiöille tarjottavat palvelut laajenevat.

Kiinteistö- ja rakennusalan konsulttikumppani Vahanen-yhtiöt on ostanut Agenteq Solutions Oy:n kestävän kehityksen yksikön liiketoiminnan, joka on osa Talokeskus Yhtiöt Oy -konsernia. Kestävän kehityksen liiketoiminta on osa Talokeskuksen energian optimointi ja seuranta -palveluja.

Yksikköön kuuluu kolme osa-aluetta: energianhallinta, huoltokirja ja kiinteistön turvallisuus. Yksikön liiketoiminta muodostaa oman yhtiönsä Vahanen-konserniin. Yksikön palveluissa ei ole päällekkäisyyksiä Vahasen nykyisen palveluvalikoiman kanssa.

Digitaalista osaamista ja käytännön kokemusta

Vahasen ostaman yksikön toiminta nojaa teknologiaan ja erilaisiin ohjelmistoihin. Oston myötä Vahaselle siirtyy digitaalista osaamista, ajattelua ja käytännön kokemusta.

”Yksikkö on hyvin hoidettu ja siellä tehdään laadukasta työtä. Sen toiminta sopii hyvin yhteen Vahasen tekemisen ja arvojen kanssa. Meillä on erinomaiset mahdollisuudet kehittää yksikön toimintaa ja osaamista eteenpäin”, korostaa Vahasen konsernijohtaja Risto Räty.

”Vahasen kiinnostus yksikköämme kohtaan kertoi paljon siitä, miten hyvää työtä yksikössä on tehty. Kasvuennusteet ovat lupaavat ja siellä on innostunutta porukkaa, jotka pääsevät kehittymään Vahasen laaja-alaisessa ympäristössä. Yksikön tähänastinen kehitys antaa lujan uskon menestyksekkäälle tulevaisuudelle”, kertoo Talokeskus Yhtiöt Oy:n toimitusjohtaja Jari Punkari.

Liiketoiminnan osto jatkaa Vahasen viime kuukausina tehtyä osaamisen laajentamista yritysostojen kautta. Vahasen tavoitteena on kehittää koko konsernin osaamista laatuun panostamalla.

”Meidän etu on olla sopivan kokoinen ja asiakkaan tarpeisiin helposti mukautuva. Yritysostoilla haemme laatua, emme kokoa. Näin huolehdimme siitä, että pysymme jatkossakin merkittävänä ja aktiivisena toimijana markkinoilla sekä varmistamme mahtavan asiakaskokemuksen”, sanoo Vahanen-yhtiöiden hallituksen puheenjohtaja Pekka Rantamäki.

 

Lue lisää

Katso kaikki