Vaasan LVI-Huolto ja Säätö ISS Palveluille

ISS Palvelut Oy on ostanut koko Vaasan LVI-Huolto ja Säätö Oy:n osakekannan 19.12.2008 allekirjoitetulla kauppakirjalla. Kauppa astuu voimaan 2.1.2009, ja kaikki 15 työntekijää siirtyvät ISS:n palvelukseen ns. vanhoina työntekijöinä. Vaasan LVI-Huolto ja Säätö Oy:n liikevaihto 31.5.2008 päättyneellä tilikaudella oli noin 1,9 miljoonaa euroa, ja liiketoiminta on kannattavaa.
ISS Palvelut vahvistaa osakekaupan myötä talotekniikan palvelutarjontaa ja resursseja Vaasan alueella. Kaupan myötä ISS Palvelut Oy:n Teknisten Palveluiden Vaasan liikevaihto nousee noin kolmeen miljoonaan euroon, ja yksikön palveluvalikoima sekä osaamispohja laajenevat merkittävästi.
– Vaasan LVI-Huolto ja Säätö Oy tunnetaan alueella ammattitaidostaan ja luotettavuudestaan asiakkaittensa keskuudessa. Kaupan myötä parannamme kykyämme vastata asiakkaidemme tarpeisiin ja laajennamme palveluvalikoimaamme teknisissä palveluissa, kommentoi yrityskauppaa aluejohtaja Matti Ranne ISS Palveluista.

– Palvelukykymme paranee merkittävästi. Kauppa mahdollistaa suurempien ja monipuolisempien kokonaisuuksien toimituskyvyn, kommentoi yrityskauppaa Vaasan LVI-Huolto ja Säätö Oy:n toimitusjohtaja Jouko Tammi.

ISS Palvelut on yksi Pohjanmaan suurimpia työnantajia, työllistäen alueella noin 800 kiinteistö-palveluiden ammattilaista. Toiminta kattaa siivouksen, kiinteistönhuollon, toimistopalvelut, tekniset palvelut, ruokailupalvelut, turvallisuuspalvelut, elintarvikehygienian ja sairaalapalvelut. ISS:n asiakkuudet koostuvat sekä monipalvelukohteista että yksittäisten palveluratkaisujen hyödyntäjistä.

ISS Palvelut Oy on sekä julkiselle sektorille että yrityksille kiinteistö- ja toimitilapalveluita tuottava yritys. ISS:ssä työskentelee noin 12 000 ammattilaista ja palveluverkosto kattaa koko maan. Vuoden 2007 liikevaihto oli 445 miljoonaa euroa. ISS Palvelut Oy on osa kansainvälistä ISS-konsernia.

Lue lisää

Katso kaikki