Uudisasuntoja Helsingin Ruskeasuolle

Vanhan Ruskeasuon alueelle ei ole rakennettu aikoihin uusia asuinrakennuksia. Vuonna 2022 käynnistyy kolmen uuden asuinkerrostalon rakentaminen Tenholantielle, Keskuspuiston välittömään läheisyyteen. Kohde rakennetaan erityisesti perheitä ajatellen.

Lehto Group rakentaa Helsingin Ruskeasuolle (Tenholantie 12) pitkään odotettuja uudisasuntoja. Alue on ollut pitkään vailla merkittävää uudisrakentamista, mutta nyt halutulle sijainnille tullaan rakentamaan peräti kolme uutta asuinkerrostaloa.

Kaava on jo vahvistettu, rakentaminen käynnistetään arviolta vuoden 2022 alussa ja uudet asuinrakennukset valmistuvat arviolta vuoden 2023 loppuun mennessä. Kerrostaloihin tulee tarjolle yhteensä noin 150 asuntoa. Kyseessä on perhepainotteinen kohde eli asunnot ovat pääosin suurempia kolmioita tai neliöitä.

– Ruskeasuolle ei ole aikoihin saatu uusia asuntoja. Tenholantien tulevien kohteiden sijainti Keskuspuiston ja Mannerheimintien välittömässä läheisyydessä on varmasti kiinnostava kaupunkilaisille. Tässä kohteessa olemme painottaneet perheiden näkökulmaa eli pääpaino on yksiöitä ja kaksioita isommissa asunnoissa, kertoo hankepäällikkö Jussi Rantanen Lehdolta.

Kohteen rakentamisessa tullaan hyödyntämään Lehdon kotimaisilla tehtailla valmistettuja moduuleja, jotka tehostavat rakennuksen työmaavaihetta. Lisäksi teollisen tuotannon hyödyntäminen vähentää rakentamisen aikaista materiaalihukkaa ja on lähtökohtaisesti ekologisempi tapa rakentaa.

Lue lisää

Katso kaikki